Life

Filmul de animație care a spart toate recordurile. Ți-a fermecat copilăria și acum a înregistrat vânzări de 377 milioane dolari

Filmul de animație care ți-a fermecat copilăria și acum a spart toate recordurile. A înregistrat vânzări de sute de milioane de dolari.
10.04.2023 | 17:56
Filmul de animatie care a spart toate recordurile Tia fermecat copilaria si acum a inregistrat vanzari de 377 milioane dolari
Filmul este o adaptare după un joc video faimos. Sursa foto: Cinema City, captură video youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un film de animație, cu personaje dintr-o serie de jocuri video care ți-au fermecat copilăria, face furori în box-office-ul american, dar și în cinematografele din România. A depășit recordul mondial în aceste zile, cu vânzări de peste 377 milioane de dolari, la nivel global.

Filmul animat, cu personaje din jocuri video, care a înregistrat vânzări record imediat după lansare

Dacă te numeri printre fanii jocurilor produse de Nintendo și al celebrului personaj Mario, află că există o peliculă care-i poartă numele și care a avut, în prima sa săptămână de la lansare, cea mai mare deschidere din toate timpurile pentru un film de animație, ”The Super Mario Bros”.

ADVERTISEMENT

”The Super Mario Bros” a cucerit marile ecrane. A debutat în mod oficial, la cinema, pe 5 aprilie 2023, iar în România puțin mai târziu, vineri, 7 aprilie 2023. În Statele Unite ale Americii și în Canada, filmul a acumulat aproape 205 milioane de dolari, iar la nivel mondial 377 milioane de dolari.

Chris Pratt, Anya Taylor Joy și Jack Black sunt actorii pe care animația îi are în distribuție, iar prin rolurile lor au depășit încasările altor producții de mare succes, precum Ant Man și Wasp: Quantumania, o peliculă cu super eroi, lansată în 2018.

ADVERTISEMENT

Despre ce este vorba în ”The Super Mario Bros”

Frații Mario și Luigi sunt protagoniștii din ”The Super Mario Bros” și au captat atenția publicului prin aventura lor. Cei doi sunt ca niște super eroi care vor să salveze o prințesă din ghearele unui rege malefic. Misiunea nu este una ușoară, căci trebuie să înfrunte o mulțime de obstacole.

Mario și Luigi aud că Prințesa Peach este ținută captivă de către Regele Koopa și că nu are nicio posibilitate de a mai ieși din mâinile lui. Astfel, ei își unesc forțele și decid să străbată labirinturile subterane din Regatul Ciupercilor. Se luptă cu Regele Koopa și în cele din urmă își îndeplinesc scopul misiunii.

ADVERTISEMENT

Aaron Horvath și Michael Jelenic sunt regizorii filmului animat și încă de la prima secvență înregistrată și-au propus să fascineze atât publicul minor, copiii, cât și adulții, într-un interval de o oră și treizeci de minute, cât durează întreaga aventură.

”Am vrut să ne asigurăm că Mario se simte ca un personaj real în acest film, că este un tip adevărat, un familist convins”, a transmis Aaron Horvath, care la rândul său era de mic fan al personajului Mario, potrivit publicației movies.mxdwn.com

ADVERTISEMENT

Cine este actorul care-l interpretează pe personajul principal

Chris Pratt este cel care îl interpretează pe Mario, personajul principal. Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, el a justificat ce l-a determinat să accepte interpretarea rolului lui Mario. Propunerea a acceptat-o cu multă emoție.

”Eram destul de emoționat când mi l-au oferit (rolul lui Mario-n.r) M-am gândit că este uau, mai ales că oamenii sunt pasionați de acest personaj”, a transmit, printre altele, actorul care joacă rolul lui Mario, Chris Pratt.

ADVERTISEMENT
Tags: