Life

Filmul care a luat fața comediei “Romina VTM”. A umplut sălile de cinema și a avut încasări bune

Filmul Romina VTM a fost detronat. Ce peliculă a umplut sălile de cinema și a luat fața producției artiștilor din trending-ul românesc.
17.01.2023 | 19:27
Filmul care a luat fata comediei Romina VTM A umplut salile de cinema si a avut incasari bune
Romina VTM a ajuns pe locul doi în box office-ul românesc.  Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pelicula Romina VTM nu mai este preferata românilor. Filmul maneliștilor din trending a fost detronat de o producție lansată în urmă cu cinci săptămâni.

Romina VTM pe locul doi. Ce film a detronat pelicula și a umplut sălile de cinema

Filmul care a provocat dezastru în sălile de cinema, dar care a rupt toate topurile, înregistrând încasări record a fost detronat. În a doua săptămână de la lansare, Romina VTM a retrogradat la locul doi în clasament.

ADVERTISEMENT

Mai bine de 34.000 de spectatori au mers să-l vadă, obținând 849.586 de lei, conform Cinemagia, citată de Ziare.com.

Pe primul loc a urcat filmul Avatar: Calea Apei. Producția regizată de James Cameron, în care rolurile principale au fost interpretate de Zoe Saldana, Kate Winslet, Sigourney Weaver și Sam Worthington, a revenit weekend-ul acesta în fruntea box office-ului românesc.

ADVERTISEMENT

Astfel, la cinci săptămâni de la debut, Avatar a obținut din țara noastră un profit de 2.100.670 de lei. Filmul a realizat până acum vânzări de miliarde de dolari.

Pentru ce filme mai merg românii la cinema

Pe lângă cele două, românii au mers în număr mare și la M3GAN. Thrillerul SF, regizat de Gerard Johnstonel, în care au jucat Allison Williams, Violet McGraw, Jenna Davis, Brian Jordan Alvarez, Arlo Green, s-a aflat pe locul trei, cu venituri de 627.231 de lei.

ADVERTISEMENT

Un alt thriller, de data aceasta de acțiune: Operaţiunea Fortune: Urzeala războiului, pe care l-a regizat Guy Ritchie și din a cărui distribuție fac parte Josh Hartnett, Jason Statham, Cary Elwes, Hugh Grant, Bugzy Malone și Aubrey Plaza, se află acum, la a două săptămână de la debut, pe poziția a patra. Mai bine de 16.300 de spectatori au mers să vadă pelicula, iar totalul biletelor vândute a fost de 447.630 de lei. topurile din România

Filmul Un bărbat pe nume Otto, care se bazează pe romanul cu același nume al lui Fredrick Backman, a debutat pe locul 5, cu 15.601 de spectatori şi venituri de 427.671 de lei.

ADVERTISEMENT

Animațiile sunt și ele la mare căutare, zeci de români au mers la cinema pentru a urmări Motanul încălţat: Ultima dorinţă, Mumiile: Aventuri moderne și Lumea secretă a spiridușilor.

ADVERTISEMENT