Life

Filmul de pe Netflix care a demolat toate clasamentele posibile. Este o adevărată capodoperă cinematografică

Producția de pe Netflix care doboară toate topurile. Filmul descrie în amănunt momente cumplite din primul război mondial.
31.10.2022 | 14:44
Filmul de pe Netflix care a demolat toate clasamentele posibile Este o adevarata capodopera cinematografica
Producția de pe Netflix care doboară toate topurile. Filmul descrie în amănunt momente cumplite din primul război mondial. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care a demolat toate clasamentele posibile. Este o adevărată capodoperă cinematografică pe tema războiului și a fost deja lansat pe platforma de streaming pe 28 octombrie 2022.

Producția de pe Netflix care doboară toate topurile. Filmul descrie în amănunt momente cumplite din primul război mondial

Nimic nou pe frontul de vest a fost anunțat la categoria cel mai bun lungmetraj internațional la cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar. Producția care durează două ore și jumătate aduce în fața oamenilor experiențe terifiante.

ADVERTISEMENT

Pelicula scoate în prim-plan suferința unui tânăr soldat german în vârstă de 17 ani. Adolescentul pleacă să lupte pe frontul de vest în timpul Primului Război Mondial, unde are parte de momente dureroase și greu de descris.

Euforia sa inițială se stinge rapid în fața realității crunte din tranșee, unde camarazii mor pe capete. Teama și disperarea pun stăpânire pe actorul principal, Paul, din producția care se bazează pe bestsellerul cu același nume de renume mondial al lui Erich Maria Remarque.

ADVERTISEMENT

Fiecare luptă pentru propria viață în filmul Nimic nou pe frontul de vest. Protagonistul, Paul, experimentează alături de tovărășii săi, în pelicula regizată Edward Berger, cele mai dure imagini din război.

Din distribuție fac parte actorii Daniel Brühl, Sebastian Hülk, Albrecht Schuch, Anton von Lucke, Devid Striesow, Edin Hasanovic, Joe Weintraub, Luc Feit și Andreas Döhle.

ADVERTISEMENT

Nimic nou pe frontul de vest este subtitrat în mai multe limbi, printre care se numără: germană, engleză, spaniolă, franceză, română și ucraineană.

Nimic nou pe frontul de vest, recenzii

Pelicula Nimic nou pe frontul de vest, de pe Netflix, a primit numeroase recenzii. Publicațiile de peste Ocean au numai cuvinte de laudă la adresa filmului.

ADVERTISEMENT

„O imagine de ansamblu”, scrie Deadline, în timp ce Playlist a notat că imaginile din primul război mondial sunt de-a dreptul sfâșietoare. De asemenea, „Imagini uimitoare”, scrie Awards Watch.

ADVERTISEMENT
Tags: