Life

Serialul care a spart toate topurile Netflix. Are 142 de milioane de ore de vizionare

Serialul care face furori pe Netflix. A spart, deja, toate topurile și are peste 142 de milioane de ore de vizionare. Mulțimi de abonați îl adoră.
22.10.2022 | 17:45
Serialul care a spart toate topurile Netflix Are 142 de milioane de ore de vizionare
Serialul care i-a cucerit pe abonații Netflix. Sursa foto: newsinamerica.com
ADVERTISEMENT

Un serial de pe Netflix face furori printre abonați. Lansat pe 17 septembrie 2021, a devenit astăzi cel mai urmărit material de pe Netflix, cu peste 142 de milioane de vizualizări.

Serialul de pe Netflix cu peste 142 de milioane de vizualizări. A fost creat de sud-coreeni

Cei care îl privesc spun că rămân în minte cu lecții financiare, printre care: să nu rămâi cu datorii, să nu împrumuți bani de la cămătari, să faci diferența dintre nevoi și dorințe sau să nu investești banii care îți asigură traiul.

ADVERTISEMENT

”Squid Game” este numele serialului, cunoscut și ca ”Jocul Calamarului” și este realizat de producători sud-coreeni. El conține povestea a 465 de persoane, aflate într-o situație financiară precară, potrivit complex.com

Toate persoanele iau parte la un reality show ultra secret, numit ”Squid Game” și care se bazează pe un premiu, în valoare de 45, 6 miliarde de won, adică 33 milioane de EUR.

ADVERTISEMENT

Jocul este constituit din 6 probe, reprezentate din jocuri pentru copii, dar cine nu termină la timp, trebuie să suporte consecințe fatale.

Ce spun producătorii serialului ”Squid Game”

Cel care regizează ”Squid Game” este regizorul sud-coreean Hwang Dong-hyuk. Într-un interviu pentru The Guardian, Hwang spune că Netflix nu-i plătește sume imense pentru peliculă, așa cum mulți cred.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt atât de bogat. Dar am destul. Am destul încât să pun mâncare pe masă. Și nu e ca și cum Netflix mi-a plătit vreo primă.

Netflix mă plătește conform contractului original”, a declarat Hwang pentru The Guardian.

Ideea de a crea ”Squid Game” este una inspirată din viața reală. Regizorul sud-coreean s-a gândit la criza financiară din 2009 care i-a afectat foarte mult familia.

ADVERTISEMENT

”Am fost foarte strâmtorat financiar deoarece mama mea ieșise la pensie de la compania unde lucra. Eu lucram la un film dar nu am reușit să obținem finanțare pentru el.

Așa că nu am putut munci un an. A trebuit să luăm împrumuturi – mama, eu și bunica mea”, a mai spus Hwang Dong-hyuk.

ADVERTISEMENT