Life

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Cu 33 milioane de vizualizări, a trecut peste cel mai popular film românesc al momentului și e pe primul loc și în România

Filmul de pe Netflix care a pus lumea pe jar și a strâns 33 de milioane de vizualizări. E pe primul loc în România și în alte țări.
18.08.2023 | 20:00
Filmul de pe Netflix care a innebunit lumea Cu 33 milioane de vizualizari a trecut peste cel mai popular film romanesc al momentului si e pe primul loc si in Romania
Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea și a ajuns pe primul loc în România. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Filmul Netflix care a strâns 33 de milioane de vizualizări și este pe primul loc în România. A detronat un film românesc foarte popular, lansat recent pe platformă.

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea și a strâns deja 33 de milioane de vizualizări

În fiecare lună, Netflix vine cu diverse filme, seriale și documentare pentru toate gusturile. Lunar, noi producții apar pe platforma de streaming sau noi sezoane ale unor seriale foarte așteptate.

ADVERTISEMENT

Catalogul Netflix cuprinde, de asemenea, numeroase filme, iar multe dintre ele ajung pe primele locuri la puțin timp după lansare. Unul dintre producțiile apărute recent, care au avut un succes răsunător, este filmul “Heart of Stone”.

Lansat pe 11 august, filmul este unul de thriller și acțiune și spune povestea lui Rachel Stone, agenta unei agenții obscure de menținere a păcii. Protagonista pornește în căutarea unui hacker care este la câțiva pași de a pune mâna pe o armă valoroasă și, totodată, periculoasă a organizației.

ADVERTISEMENT

Rachel este agent dublu, cu abilități incredibile și care poate face față oricărei situații. Inamicul care amenință toată organizația ei și a colegilor îi dă lumea peste cap și o face să-și pună diverse întrebări.

Din distribuția filmului fac parte actorii Gal Gadot, Jamie Dornan, Sophie Okonedo, Matthias Schweighöfer și Paul Ready. Producția se află pe primul loc pe Netflix atât în România, cât și în alte țări.

ADVERTISEMENT

Povestea filmului “Heart of Stone” i-a captivat pe abonații platformei de streaming. Până acum, producția a strâns deja 33,1 milioane de vizualizări și se menține în topuri.

 

Ce film românesc a fost detronat de Heart of Stone

Protagonista filmului, Cal Gadot, a jucat în alte producții celebre de-a lungul timpului. Printre acestea se numără filmele din seria “Fast & Furious”, “Wonder Woman” (2017), “Justice League” (2017), “Wonder Woman 1984” (2020), “Red Notice” (2021) sau “The Flash”.

ADVERTISEMENT

“Heart of Stone” a detronat un film românesc aflat în topuri, și anume “Ramon”, cu Pavel Bartoș în rolul principal. Filmul a apărut la cinema la începutul acestui an, iar recent a fost lansat și pe Netflix.

În topul celor mai vizionate filme în engleză de pe Netflix în acest moment intră și “Hidden Strike”, “Untold: Johnny Football”, “What Men Want”, “Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie” și “Happiness for Beginners”.

ADVERTISEMENT
Tags: