Life

Filmul românesc care rupe topul Netflix. Românii sunt înnebuniți după el, e pe primul loc și trebuie să-l vezi și tu

Pelicula românească, pe primul loc pe Netflix. A fost vizionată în număr foarte mare la numai câteva zile de la lansare. Merită vizionată.
29.07.2023 | 07:00
Filmul romanesc care rupe topul Netflix Romanii sunt innebuniti dupa el e pe primul loc si trebuie sal vezi si tu
Filmul românesc care rupe topul Netflix. A fost vizionat în număr foarte mare la numai câteva zile de la lansare. Merită văzut. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Filmul românesc care rupe topul Netflix. Românii sunt înnebuniți după el, e pe primul loc și trebuie să-l vezi și tu. A intrat pe platforma de streaming în data de 21 iulie și deja a fost urmărit de foarte multe persoane.

Pelicula românească, pe primul loc pe Netflix. A fost vizionată în număr foarte mare la numai câteva zile de la lansare. Merită vizionată

Pelicula românească care a ajuns pe primul loc pe Netflix este o comedie în care joacă multe vedete autohtone. A fost vizionată în număr foarte mare la numai câteva zile de la lansare. Merită vizionată prin prisma poveștii pe care o expune publicului.

ADVERTISEMENT

Filmul care se bucură de un succes uriaș și care a rupt topul de pe platforma de streaming se numește Haita de acțiune. Din distribuția sa fac parte Antonia, Anca Dinicu, Iancu Sterp, Matei Dima, Elena Chiriac, Iulian Postelnicu și Viorel Păunescu.

Concret, producția spune povestea lui Denzel, un poliţist de rutieră, interpretat de Matei Dima. Tânărul este pasionat de filmele americane și visează să rezolve cât mai multe cazuri complexe și grele, doar că este luat peste picior de colegii din secție.

ADVERTISEMENT

Polițistul este mult prea naiv să fie corupt şi nici nu-l duce mintea destul ca să fie comisar. La un moment dat ajunge să își bage nasul unde nu trebuie și așa Denzel și haita lui de acțiune ajung într-un mare impas.

Haita de acțiune, pe primul loc pe Netflix

Haita de acțiune este un film vizionat în număr mare pe Netflix, dovadă că a urcat rapid pe locul 1 în top. Producția merge pe urmele Teambuilding care s-a bucurat de încasări uriașe, în ciuda criticilor primite de la oameni.

ADVERTISEMENT

Producătorul și actorii sunt foarte încântați de felul în care au decurs lucrurile. Antonia a avut mari emoții când a primit rolul pentru această peliculă. Cântăreața este încântată că publicul a primit cu mare entuziasm acest film.

„Am avut cele mai mari emoții înainte, când mi s-a propus rolul, pentru că aveam temeri: dacă nu mă voi descurca, dacă mă voi face de râs, dacă îi voi dezamăgi (mai ales că personajul Oli a fost scris pentru mine, deci simțeam niște presiune).

ADVERTISEMENT

Mă ajuta psihic gândul că Matei e parte din echipă și că mă susține (cu el mă știu de mulți ani, am mai avut proiecte împreună), apoi când am cunoscut întreaga echipă, am știut că totul va fi bine”, a spus Antonia despre Haita de acțiune, pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: