Life

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Cu peste 77 de milioane de vizualizări, este foarte popular și în România, a fost pe primul loc în top

Acest film de pe Netflix a înnebunit lumea și a adunat un număr record de vizualizări într-un timp scurt. E popular inclusiv în România.
05.01.2024 | 20:00
Filmul de pe Netflix care a innebunit lumea Cu peste 77 de milioane de vizualizari este foarte popular si in Romania a fost pe primul loc in top
Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. A rupt topul. Sursă foto: Captură Yotube
ADVERTISEMENT

Netflix le aduce abonaților săi filme și seriale noi în mod regulat. Unele dintre ele însă ajung să întreacă orice fel de așteptare și se dovedesc a fi cu adevărat un real succes.

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea

Filmul de pe Netflix despre care vorbim în continuare a înnebunit lumea pur și simplu. A adunat mai bine de 77 de milioane de vizualizări și este popular atât în România, cât și în alte colțuri de pe glob.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, filmul este împărțit în mai multe părți. Astfel, abonații stau cu sufletul la gură și așteaptă și cea de a doua parte care urmează a fi disponibilă pe Netflix începând cu a doua parte a lunii aprilie 2024, după cum se arată pe platforma de streaming.

Este vorba despre filmul Rebel Moon – Partea 1: Copilul focului. Pelicula are două ore și 15 minute și este recomandată celor care au peste 13 ani. Vorbim despre un film SF cu scene complet neașteptate.

ADVERTISEMENT

Rebel Moon – Partea 1: Copilul focului va continua cu partea a doua

Despre ce este vorba și de ce acest film de pe Netflix a înnebunit lumea? Vorbim despre o poveste neobișnuită cu un final de asemenea neașteptat. Nu e de mirare, deci, de ce abonații au fost captivați încă din primele minute.

Filmul de pe Netflix prezintă povestea unei așezări pașnice. Practic este vorba despre un sat liniștit aflat pe o lună îndepărtată. O armată nemiloasă a Planetei Mamă însă, lansează amenințări.

ADVERTISEMENT

Totul se schimbă în momentul în care un străin misterios, care de altfel trăia printre străini, devine singurul care poate salva situația și de altfel unica persoană în care toți ceilalți oameni își pun baza.

În ceea ce privește distribuția filmului de pe Netflix, abonații îi vor vedea în această peliculă SF pe Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein. Nu e de mirare, deci, interesul spectatorilor.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că până acum, pe Netflix, numeroase filme au generat interes. Acestea erau însă fie romantice, fie diferite drame sau documentare inspirate din povești reale. Acum însă, se pare că abonații sunt interesați și de unele filme SF.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie