Life

Filmul de pe Netflix care a urcat direct pe locul 1 în trending. A făcut ravagii în peste 50 de țări. Nu toată lumea l-a aplaudat

La început de an, un film de pe Netflix a reușit să urce direct pe locul 1. Românii sunt fascinați de această peliculă, dar nu toată lumea o laudă.
04.01.2024 | 10:49
Filmul de pe Netflix care a urcat direct pe locul 1 in trending A facut ravagii in peste 50 de tari Nu toata lumea la aplaudat
„Leave the World Behind”, o nouă producție captivantă/ sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Producția „Leave the World Behind” de pe Netflix se bucură de un succes răsunător în România. La început de 2024, producția a ajuns imediat pe locul 1 în preferințele lor. Cu toate acestea, mulți critică filmul și consideră că este extrem de prost!

Filmul de pe Netflix, adorat de români

Thriller-ul apocaliptic „Leave the World Behind” îi are ca protagoniști pe Julia Roberts, Mahershala Ali și Ethan Hawke și le promite tuturor o experiență înfiorătoare și captivantă. Filmul este regizat de Sam Esmail, cunoscut pentru serialul aclamat „Mr. Robot”.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care nu au apucat să-l vadă, filmul explorează un scenariu apocaliptic în care tehnologia dispare și două familii se confruntă cu amenințarea iminentă a unui atac cibernetic. Toată povestea se desfășoară în Long Island, unde două familii, interpretate de Julia Roberts și Ethan Hawke, încearcă să supraviețuiască într-o lume oarecum ciudată.

„Leave the World Behind”, o nouă producție captivantă

Scenaristul și regizorul Sam Esmail a mai precizat că thriller-ul „Leave the World Behind” pune accent pe tehnologia asupra societății, dar nu se concentrează doar pe consecințele unui atac cibernetic în America, ci la nivel global. Filmul a fost inspirat din romanul bestseller al lui Rumaan Alam și aduce în prim plan și relațiile familiale, puse la încercare în fața unei crize devastatoare.

ADVERTISEMENT

Totodată, producția „Leave the World Behind” se bucură de colaborarea cu Barack și Michelle Obama, care sunt producători executivi alături de Rumaan Alam, Tonia Davis, Daniel M. Stillman și Nick Krishnamurthy.

De asemenea, casa din centrul acțiunii este situată în Old Westbury, New York, pentru a oferi publicului o experiență autentică. Filmul este disponibil și pe platforma Netflix România și se află în preferințele românilor într-un clasament de zece filme, încă de la finalul lunii decembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Alte filme în trending pe Netflix

Netflix aduce pe micile ecrane o nouă comedie captivantă, intitulată „Family Switch”. Filmul pune în scenă familia Walker, care se confruntă cu o serie de peripeții amuzante în timpul unei vacanțe. Între ei are loc un schimb de corpuri neașteptat.

Producția a fost inspirată de „Freaky Friday”, unde membrii familiei erau puși în situații amuzante și provocatoare, pentru a-și testa limitele și relațiile. Comedia „Family Switch” are patru membri, formată din tată, mamă, fiu și fiică. Într-o zi, cei patru se trezesc în corpuri diferite, ducând la situații comice și pline de suspans.

ADVERTISEMENT

Totul se declanșează după o vizită la un observator astrologic. Astfel, Jess și CC au acum corpul celuilalt, la fel și Wyatt și Bill, părinții lor. Pe tot parcursul filmului, ei trebuie să facă față nor evenimente importante în pielea altuia, ceea ce va duce la un adevărat haos, dar cu multe râsete.

Jess, interpretată de actrița Jennifer Garner, va lupta să se concentreze pe cariera fiicei sale, aspirante la fotbal CC (Emma Myers). Pe de altă parte, fiul cel mic, Wyatt (Brady Noon), va trebui să se pregătească pentru un interviu la Yale. Filmul vrea să scoată în evidență empatia și înțelegerea într-o familie, iar regizorul McG, celebru pentru alte producții de succes, afirmă că „Family Switch” nu face nicio excepție.

ADVERTISEMENT
Tags: