Life

Serialul fenomen de pe Netflix care a înnebunit lumea. E inspirat dintr-o poveste reală și a dat topurile peste cap

Serialul cu care Netflix a dat lovitura. A fost inspirat după o povestea adevărată, iar abonații platformei de streaming au fost fascinați.
30.12.2023 | 19:50
Serialul fenomen de pe Netflix care a innebunit lumea E inspirat dintro poveste reala si a dat topurile peste cap
Serialul fenomen de pe Netflix care a cucerit internetul. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Netflix a dat lovitura pe final de an și a demonstrat că știe cum să se mențină în topul platformelor de streaming. A lansat un serial de tip documentar cu care și-a cucerit abonații. Producția a dat topurile peste cap.

Serialul de pe Netflix care a cucerit pe toată lumea

La finalul lunii noiembrie, Netflix a lansat o mini-serie de documentare ce avea la bază un subiect deja discutat în spațiul public. Este vorba despre serialul fenomen care  poartă numele de Bad Surgeon: Love Under the Knife.

ADVERTISEMENT

Acesta a dat peste cap toate topurile, iar la finalul celor trei episoade, abonaților nu le-a venit să creadă că tot ce au văzut este o poveste cât se poate de reală și că evenimentele chiar s-au întâmplat.

Fiecare episod durează 55 de minute, perioadă în care publicul află despre una dintre cele mai șocante întâmplări care au avut loc în medicina modernă. Mai exact, serialul Netflix scoate la lumină cazul chirurgului Paolo Macchiarini, născut în Elveția.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost un adevărat expert și a devenit faimos în momentul în care a creat organe false din celule stem. Dar în perioada 2011 și 2014 doar două persoane supuse acestei descoperiri au reușit să supraviețuiască .

Ce se întâmplă cu medicul

În serialul fenomen de pe Netflix, este prezentată întreagă poveste a chirurgului- de la momentul în care își câștigă faima și până la decăderea cauzată de practicile sale frauduloase.

ADVERTISEMENT

Producătorii au arătat felul în care Paolo Macchiarini le-a dat speranță pacienților săi, dar și întregii comunități de știință. Însă, toate aceste visuri au fost create pe minciuni fără precedent.

În plus, pe lângă carierea sa marcată de evenimentele cu pricina, documentarul evidențiază și elemente din planul său personal. Potrivit seriei, chirurgul nu obișnuia să spună adevărul nici în afara spațiului profesional.

ADVERTISEMENT

La scurt timp de la lansare, serialul a ajuns rapid unul dintre cele mai populare de pe Netflix. Astfel că, deși s-a lansat abia pe 29 noiembrie 2023, acesta a ajuns în topul favoritelor, iar oamenii îl urmăresc cu interes.

ADVERTISEMENT
Tags: