Life

Serialul de pe Netflix care a dat lovitura înainte de Sărbători. Are zeci de mii de ore de vizionare și un subiect înfiorător

Serialul de pe Netflix care a dat lovitura înainte de Sărbători. Acesta are zeci de mii de ore de vizionare și subiectul este unul înfiorător.
14.12.2023 | 16:55
Serialul de pe Netflix care a dat lovitura inainte de Sarbatori Are zeci de mii de ore de vizionare si un subiect infiorator
Serialul de pe Netflix care a dat lovitura înainte de Sărbători. Nu te-ai fi așteptat. Foto Netflix
ADVERTISEMENT

Care este serialul de pe Netflix care a dat lovitura înainte de sărbători. Subiectul este unul de a dreptul înfiorător și are zeci de mii de ore de vizionare.

Serialul de pe Netflix care a dat lovitura înainte de Sărbători. Nu te-ai fi așteptat

Serialul cu pricina este numit al Doilea Război Mondial: din prima linie. Este vorba despre un serial documentar apărut chiar în 2023 și care are un sezon.

ADVERTISEMENT

Al Doilea Război Mondial: din prima linie poate fi privit doar de persoanele cu vârstă mai mare de 16 ani.

„Datorită filmărilor de arhivă restaurante în culori vii și mărturiilor din toate tabelele acest serial documentar îți prezintă al Doilea Război Mondial cum nu îl știai”, este descrierea de pe Netlflix a filmului.

ADVERTISEMENT

Filmul a căpătat o foarte mare popularetate și pe IMDb are un rating de 8,3 din 10. Actorul britanic John Boyega este naratorul acestei serii, în timp ce imaginile sunt în mare parte filmate chiar de soldații care au participat în prima linie.

Serialul are mărturiile soldaților

Desigur, în acest serial sunt multe martorii de pe front și nu numai, chiar și după terminarea războiului. Atât soldați cât și civili vorbesc despre cele mai mare război al lumii.

ADVERTISEMENT

Tocmai datorită autenticității sale serialul a devenit extrem de popular pe Netflix. Prezentarea este făcută cu fiecare an al războiului și prezintă toate luptele importante care au avut loc și dramatismul creat de acesta în viețile oamenilor.

Deși nu are nicio legătură cu sărbătorile de iarnă, iată că acest serial de pe Netflix a atras foarte multe vizionări. Acesta a apărut pe Netflix pe data de 7 decembrie.

ADVERTISEMENT

Al Doilea Război Mondial a fost un conflict global care a avut loc între 1939 și 1945. A fost cea mai mare confruntare militară din istorie, implicând majoritatea națiunilor lumii, inclusiv cele mari care au fost împărțite în două alianțe principale: Puterile Axei și Aliații. Războiul a început în 1939 după ce Germania a invadat Polonia.

ADVERTISEMENT
Tags: