Life

Serialul de pe Netflix care a captivat întreaga planetă. Are doar 8 episoade, însă acțiunea nu te lasă să respiri

Ce serial de pe Netflix a cucerit întreaga planetă. Este format doar din 8 episoade, dar are o acțiune care nu te lasă să respiri.
03.01.2024 | 12:10
Serialul de pe Netflix care a captivat intreaga planeta Are doar 8 episoade insa actiunea nu te lasa sa respiri
Serialul este derivat din ”Casa de Papel”. Sursa foto: IMDb
ADVERTISEMENT

Un serial de pe Netflix i-a cucerit pe foarte mulți abonați. Deși are doar 8 episoade, acestea au fost suficiente încât întreaga lume să-l urmărească fascinată. Unul dintre factorii care au contribuit la această situație poate fi și sursa de inspirație pentru realizarea peliculei, ”Casa de Papel”.

Serialul de pe Netflix, derivat din ”Casa de Papel”, care i-a cucerit pe români și nu numai

Un serial derivat din celebra serie ”Casa de Papel” și care a fost lansat în 2023 pe Netflix are deja milioane de fani. Așadar, ocupă locurile fruntașe în topurile celor mai urmărite pelicule de pe renumita platformă. Despre ce este vorba?

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai făcut asta până acum, trebuie să te uiți la miniseria ”Berlin”, mai ales că este alcătuită doar din 8 episoade. Întreaga acțiune te va determina să stai neclintit în fața ecranului, de la început până la sfârșit, deoarece este de-a dreptul interesantă.

Povestea se axează pe viața unuia dintre cei mai carismatici jefuitori dintr-o bandă care se ocupă de furturi. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Pedro Alonso, Michelle Jenner, Tristan Ulloa, Begona Vargas, Julio Pena Fernandez și Joel Sanchez.

ADVERTISEMENT

Pedro Alonso este cel care joacă personajul pricipal al serialului, mai exact pe Berlin. Toate secvențele pe care le veți vedea sunt filmate în 146 de locații din diferite zone: Paris, Madrid, Almeria, Leon, Avila, Segovia sau Toledo. Au fost implicați 1400 de figuranți, iar filmările au durat 9 luni.

Despre ce este vorba în cele 8 episoade din ”Berlin”

Pedro Alonso, în personajul lui Berlin, pregătește de această dată una dintre cele mai extraordinare jafuri, alături de echipa sa, bijuterii în valoare de 44 de milioane de euro. Nu va fi o misiune ușoară, astfel că trebuie planificată atent întreaga spargere.

ADVERTISEMENT

”Este un moment memorabil pentru că am ajuns la capătul unui ciclu, care este însă începutul unuia nou. Am vorbit cu Jesús (Colmenar, producătorul executiv al serialului) şi i-am spus că ne îndreptăm spre o direcţie necunoscută, poate însă la fel de frumoasă şi de emoţionantă precum cea care se încheie”, a spus Pedro Alonso după terminarea filmărilor.

Totodată, Pedro Alonso a mai spus că i-ar plăcea ca acțiunea să-i permită ”să zboare”, în același timp exprimându-și ”respectul și responsabilitatea” pentru cum este apreciat de public ”Berlin”. Și-ar dori să atingă aceeași popularitate ca serialul ”Casa de Papel”.

ADVERTISEMENT

În ultimul episod din Berlin, personajele vor depune un efort major pentru a scoate aurul și să iasă cu bine din Banca Spaniei, fiind înconjurată de forțele armate. Dacă v-am stârnit curiozitatea, trebuie numaidecât să urmăriți celebra miniserie.

ADVERTISEMENT
Tags: