Life

Filmul de pe Netflix care înnebunește lumea în acest moment. Are peste 17 milioane de vizualizări și este în top și în România

Filmul de pe Netflix care îi ține cu sufletul la gură pe utilizatori. Are peste 17 milioane de vizualizări și este popular și în România.
05.10.2023 | 20:17
Filmul de pe Netflix care innebuneste lumea in acest moment Are peste 17 milioane de vizualizari si este in top si in Romania
Un nou film Netflix este în topuri. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care îi atrage pe utilizatori în acest moment a apărut de puțin timp. A ajuns deja să aibă peste 17 milioane de vizualizări. Este și în topul celor mai vizionate producții la noi în țară.

Filmul de pe Netflix care înnebunește lumea în acest moment. A apărut recent, dar are deja peste 17 milioane de vizualizări

Cei care au abonament la Netflix știu că reprezentanții platformei de streaming aduc lunar noi filme și seriale care ajung rapid în topuri. De multe ori, producțiile noi au zeci de milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt.

ADVERTISEMENT

Acesta este și cazul filmului “Reptile” (“Reptilă”), apărut pe Netflix pe 22 septembrie. Producția a fost vizionată deja de peste 17 milioane de utilizatori, iar în România este pe locul 3, după filmele “Infinite” și “Nowhere”.

Este un film thriller polițist, care te ține cu sufletul la gură de la început și până la final. După ce o tânără agentă imobiliară este ucisă cu brutalitate, detectivul Ton Nichols (Benicio Del Toro) încearcă să descopere adevărul.

ADVERTISEMENT

Principalul suspect în cazul crimei este iubitul agentei imobiliare, interpretat de actorul și cântărețul Justin Timberlake. De asemenea, și fostul partener al tinerei este suspectat.

Detectivul își va da seama că lucrurile nu sunt așa cum par, astfel că iluziile legate de propria sa viață ajung să fie ruinate.. Povestea filmului va fi, cu siguranță, una de neuitat pentru cei care aleg să-l vizioneze.

ADVERTISEMENT

“În încercarea de a scoate la iveală adevărul din spatele uciderii violente a unei tinere agente imobiliare, un detectiv versat descoperă o pânză încâlcită de decepții”, se arată în descrierea de pe Netflix a filmului.

Justin Timberlake a jucat în mai multe filme americane de-a lungul timpului. Printre acestea se numără “Bad Teacher” (2011), “Friends with Benefits ” (2011), “In Time” (2011) și “Palmer” (2021).

ADVERTISEMENT

Originar din Puerto Rico, actorul Benicio del Toro s-a remarcat și el în numeroase roluri. Acesta a jucat în “Che” (2008), “The Wolfman” (2010), “Thor: The Dark World” (2013) și “Escobar: Paradise Lost” (2014).

Din distribuția filmului “Reptile” mai fac parte și actorii Alicia Silverstone, Sky Ferreira, Eric Bogosian, Domenick Lombardozzi, Frances Fisher, Ato Essandoh, Michael Carmen Pitt și Matilda Lutz.

Ce filme au mai ajuns recent în topul Netflix

“Reptile” este doar unul dintre filmele care au făcut senzație în ultima vreme printre utilizatorii platformei de streaming. În septembrie, un alt film a ajuns să aibă peste 15 milioane de vizualizări.

Este vorba despre “Love at First Sight”, în care joacă actorii Haley Lu Richardson și Ben Hardy. Este un film de dragoste, care are la bază povestea a doi tineri care se întâlnesc în aeroport. Fata pierde avionul cu care trebuia să ajungă la Londra, așa că petrece o noapte în aeroport cu cel cu care urma să aibă o conexiune.

La începutul lui septembrie, un film românesc de dramă a ajuns în topul Netflix, și anume “Live”, o producție apărută în 2015. Din distribuție fac parte Tudor Chirilă și Rodica Lazăr.

ADVERTISEMENT
Tags: