Life

Filmul de pe Netflix la care te vei abține cu greu să nu plângi. E impresionant și are un final crunt

Dacă vrei să te bucuri de un film emoționant pe Netflix, ai de unde alege. Există o producție la care te vei abține cu greu să nu plângi.
25.03.2023 | 09:30
Filmul de pe Netflix la care te vei abtine cu greu sa nu plangi E impresionant si are un final crunt
Filmul de pe Netflix la care te vei abține cu greu să nu plângi. Sursă foto: Pinterest, captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe Netflix găsești o mulțime de filme și de seriale, în funcție de preferințe. De la filme horror, până la documentare, dramă, dar și povești de dragoste. De asemenea, tot pe Netflix găsești și comedii care te vor amuza mai mult decât te-ai fi așteptat.

Filmul de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi neapărat

Pentru cei care își doresc însă un film emoționant, care să le trezească amintiri, sau care să îi pună pe gânduri, există o peliculă pe măsură. O găsești pe Netflix, are pe IMBD nota 9 și vei vedea actori pe care îi cunoști deja foarte bine.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre filmul Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie de pe Netflix. Pelicula durează doar o oră și 27 de minute, însă este suficient pentru a te emoționa până la lacrimi. Aceasta a fost lansată pe 25 martie anul trecut și nu puțini au fost cei care au văzut-o deja.

Mai mult de atât, dacă stai pe gânduri și nu știi dacă să urmărești sau nu filmul, ar fi bine să știi ce actori vei vedea în el. Din distribuție fac parte Cosmin Nedelcu, din pelicula de mare succes Teambuilding, Grigorie Silișteanu, Matei Dima, Maya Noelle Prediger, dar și Teodor Corban.

ADVERTISEMENT

Care este acțiunea filmului Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie de pe Netflix și de ce este atât de emoționant? Nu e de mirare că a ajuns la nota 9 pe IMBD, dacă stăm să ne uităm la povestea care se ascunde în spate.

Povestea din spatele filmului Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie

În filmul Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie, abonații Netflix o vor vedea pe Mara, o fetiță de doar 12 ani care este grav bolnavă. Acesta  pornește într-o călătorie fantastică, iar pe traseul ei va avea parte de mari surprize. De aici, cu siguranță mulți dintre spectatori vor fi emoționați.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Mara găsește lângă un centru de îngrijiri paliative un copac care o poate transporta în povestea ei preferată. Este vorba despre Amintiri din copilărie, scrisă de Ion Creangă, unul dintre cei mai de renume scriitori din România.

Mai apoi urmează o poveste plină de peripeții. Cei care aleg să urmărească acest film vor trece de la râs, la plâns într-un singur moment. Sunt episoade amuzante, emoționante, iar unele pline de speranță. Din păcate însă, finalul filmului Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie de pe Netflix este unul cât se pot de trist.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat că acest film este inspirat din fapte reale. Regizorul filmului este Andrei Huțuleac, iar scenariul a fost scris de Mihai Mănescu, Andrei Huțuleac și Matei Dima, cunoscut sub numele de BRomania. De asemena filmul este produs de Prietenii Casei Speranței, Colorbitor, Viva la Vidra și Chainsaw Europe.

ADVERTISEMENT
Tags: