Life

BRomania, probleme la final de vacanță. Actorul din Teambuilding s-a îmbolnăvit

BRomania are probleme chiar la final de vacanță. Actorul și regizorul filmului Teambuilding i-a anunțat pe fani că s-a îmbolnăvit.
05.02.2023 | 13:18
BRomania probleme la final de vacanta Actorul din Teambuilding sa imbolnavit
Bromania, probleme de sănătate la final de vacanță. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Matei Dima, cunoscut ca BRomania, are probleme de sănătate chiar la final de vacanță. Actorul s-a bucurat de un concediu de vis, dar care nu s-a terminat la fel.

BRomania are probleme la final de vacanță. Actorul s-a îmbolnăvit

BRomania se numără printre cei mai apreciați actori din România la momentul actual. Este cunoscut pentru videoclipurile amuzante postate pe YouTube, dar și pentru filmele pe care le-a regizat și în care a jucat, cum ar fi Miami Bici sau Teambuilding. Ambele au avut un succes răsunător la noi în țară.

ADVERTISEMENT

Actorul și regizorul a fost plecat în vacanță, însă nu a avut parte doar de momente de vis.

Matei Dima s-a bucurat de o vacanță în Dubai, însă aceasta nu s-a terminat într-un mod tocmai plăcut. Pe rețelele sociale, actorul le-a spus fanilor că s-a îmbolnăvit chiar în ultima zi de concediu.

În această perioadă, multe persoane sunt afectate de gripă și răceală, iar îndrăgitul actor nu a scăpat nici el. BRomania a răcit la finalul vacanței, după cum a precizat într-un Instatory de la aeroport.

ADVERTISEMENT

“Normal că am răcit în ultima zi”, a scris Matei Dima în dreptul unui clip video cu el, în avion.

BRomania
BRomania a răcit la final de concediu. Sursa foto: Instagram

Are de gând BRomania să-și întemeieze o familie?

Cu ceva timp în urmă, Matei Dima a vorbit despre posibilitatea de a-și întemeia o familie în viitorul apropiat. Actorul nu are astfel de planuri, cel puțin nu pentru moment.

ADVERTISEMENT

În plus, nici membrii familiei nu-l întreabă astfel de detalii, iar pentru ei ceea ce contează cu adevărat este ca toți să fie sănătoși. Familia îl susține pe actor în tot ceea ce face.

Cariera a mers foarte bine în ultima perioadă, dar regizorul nu exclude posibilitatea întemeierii unei familii, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

“Probabil că am o familie atipică, pentru că nu mă întreabă lucrurile astea. Pentru ei este important să fim toți sănătoși și să ne simțim bine.

Fie că sunt într-o relație sau nu, fie că am planuri de familie sau nu, ei se bucură de succesul pe care l-am avut anul acesta cu filmele și o luăm și noi pas cu pas.

A mers cariera anul acesta, poate la anul vorbim și de căsnicie sau ceva”, a declarat BRomania la Antena Stars acum ceva timp, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: