Life

Filmul de pe Netflix la care vei râde cu lacrimi. E o comedie de zile mari filmată în zilele noastre

Una dintre cele mai bune comedii din ultima vreme este pe Netflix. Este un film pe care nu trebuie să îl ratezi, dacă vrei să te distrezi copios.
04.02.2024 | 15:32
Filmul de pe Netflix la care vei rade cu lacrimi E o comedie de zile mari filmata in zilele noastre
”Hard Feelings”, comedia de pe Netflix pe care nu trebuie să o ratezi. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Netflix face tot posibilul pentru a ține pasul cu abonații platformei. Așa se face că, în mod regulat, pe platformă se urcă zeci de titluri, care mai de care mai interesante. Comediile sunt la mare căutare pe Netflix, iar la început de 2024, platforma vrea să dea lovitura cu un nou titlu.

”Hard Feelings”, comedia de pe Netflix care nu trebuie ratată

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming din România. Deși, de-a lungul timpului, pe piață au mai apărut și altele, se pare că Netflix se menține în topul devoratorilor de filme și seriale.

ADVERTISEMENT

Platforma pare că a găsit rețeta succesului, iar unul dintre aspectele pe care mulți le apreciază este biblioteca de filme și seriale. Constant, cei de la Netflix adaugă titluri noi în toate categoriile, astfel încât să îi mulțumească pe utilizatori.

2024 a început cu dreptul pentru abonații Netflix care iubesc comediile. Pe celebra platformă a fost urcată o comedie produsă în 2023 și a cărei distribuție este una de mare succes.

ADVERTISEMENT

Cosima Henman, Axel Stein, dar și alții dau naștere personajelor din ”Hard Feelings”, o comedie de aproape două ore care te va trece prin toate stările. Încă din trailer îți vei da seama că nu ai cum să o ratezi.

Cele mai bune producții încărcate pe platformă, în ultima vreme

”Hard Feelings” îi are în centrul atenției pe doi adolescenți care încearcă să treacă cu brio de perioada provocatoare a liceului. Nu le va fi deloc ușor, iar din peisaj nu vor lipsi nici situațiile jenante și amuzante.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pe IMDb producția are nota 4.8/10, merită să îi dai o șansă. Este o comedie cu ”sare și piper”, iar acțiunea este echilibrată pentru toate gusturile.

Tot anul acesta, pe Netflix a apărut și filmul produs de Mădălina Ghenea. ”Deep Fear” este o producție în care frumoasa româncă are și rolul principal, alături de Ed Westwick. Ed este cunoscut pentru legendarul rol al lui Chuck Bass din ”Gossip Girl”.

ADVERTISEMENT

Tot la capitolul producții ce nu trebuiesc ratate se numără și serialul ”Griselda”. Sofia Vergara are rolul principal, iar personajul ei este unul destul de controversat. Actriței nu i-a fost deloc ușor să intre în pielea Griseldei, dar rezultatul este unul uimitor.

”Griselda” a fost unul dintre cele mai așteptate seriale ale anului și pare că nu a dezamăgit. Deși nici bine nu a apărut pe Netflix, adevărata familie a Griseldei Blanco i-a dat în judecată pe cei de la Netflix, dar și pe Sofia Vergara.

ADVERTISEMENT
Tags: