Life

Cea mai frumoasă româncă din lume a dat lovitura! Are Netflix la picioare

Cea mai frumoasă româncă din lume, Mădălina Ghenea, a dat, cu adevărat, lovitura în lumea filmului și are Netflix-ul la picioare.
01.02.2024 | 17:33
Cea mai frumoasa romanca din lume a dat lovitura Are Netflix la picioare
Cea mai frumoasă româncă din lume a dat lovitura pe platforma de filme Netflix. Sursa foto - pexels. com
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea, cea mai frumoasă româncă din lume, este, acum, senzația Netflix. Filmul în care apare românca stabilită în Italia, este pe primul loc, în întreaga lume, în topul vizionărilor platformei de streaming.

Mădălina Ghenea, senzație pe Netflix

Mădălina Ghenea joacă rolul principal feminin în thriller-ul Deep Fear  -Frica din Adâncuri. Rolul făcut de frumoasa româncă, Naomi în film, este considerat cel mai bun de până acum făcut de Mădălina. În film, ea pleacă într-o călătorie solo pentru a-și întâlni iubitul, Jackson – interpretat de Ed Westwick – în Grenada.

ADVERTISEMENT

Călătoria din Marea Caraibelor pe iahtul lui Noemi este deviată de o furtună uriașă. Ocolul o duce în dreptul unei nave care se scufundă, acolo unde găsește trei supraviețuitori ai echipajului. Aceștia, traficanți de droguri, o obligă pe frumoasa Mădălina Ghenea să se scufunde în jurul epavei pentru a recupera cantități imense de cocaină.

Doar că, în film, lucrurile se complică atunci când Mădălina Ghenea dă peste un banc format din mari rechini albi care atacă tot ce mișcă. Iar Mădălina trebuie, în film, să  își folosească inteligența și determinarea pentru a supraviețui. Iar jocul ei este impresionat.

ADVERTISEMENT

Filmul, pare-se, a reușit să impresioneze, iar calitățile actoricești ale Mădălinei au impresionat pe toate meridianele. Intrat de doar câteva zile pe platforma de streaming Netflix, producția a urcat rapid în topul mondial.

La ora actuală, în România este pe locul 10 în cele mai urmărite, în timp ce, la nivel mondial, este filmul situat în topul popularității, pe primul loc în Germania, Brazilia sau Italia.

ADVERTISEMENT

Ghenea a înghețat în apă pentru film

Mădălina Ghenea a postat, de-a lungul ultimului an, despre filmul în care joacă alături de celebrul actor Ed Westwik. Și, pe contul ei de socializare, nu a ascuns că, la filmări, a înghețat în apă. Dar, cu stoicism, a reușit să tragă suficiente duble până când regizorul a fost mulțumit.

Acum, recunoaște frumoasa româncă, este mai mult decât fericită pentru rezultat. Iar Mădălina Ghenea, plecată în mai toată lumea pentru a promova filmul care domină topul Netflix, este primită ca o adevărată vedetă, o stea a cinematografiei mondiale.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Mădălina Ghenea are, în ultimii ani, o carieră de invidiat în lumea filmului. Printre altele, frumoasa româncă este star al filmului Casa Gucci, una dintre cele mai apreciate producții la nivel mondial din ultuma perioadă. Ea joacă rolul Sophiei Loren, un adevărat sex-simbol.

Mădălina Ghenea este, de altfel, în ultimii ani, în centrul atenției. Ea este una dintre cele mai căutate fotomodele din Europa, iar fiecare postare de-ale ei pe Instagram este plătită cu bani grei. În plus, cariera ei în lumea actoriei a făcuto să devină o celebritate și la Hollywood.

ADVERTISEMENT