Life

Filmul de pe Netflix pe care n-ai voie să-l ratezi. Rol excepțional făcut de Denzel Washington

Producția difuzată de Netflix care trebuie neapărat vizionată. Denzel Washington interpretează un personaj de zile mari.
13.12.2023 | 20:00
Filmul de pe Netflix pe care nai voie sal ratezi Rol exceptional facut de Denzel Washington
Producția difuzată de Netflix care trebuie neapărat vizionată. Denzel Washington interpretează un personaj de zile mari. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix pe care n-ai voie să-l ratezi. Rol excepțional făcut de Denzel Washington. Drama, care durează mai bine de două ore, este bazată pe o piesă celebră care a câștigat premiul Pulitzer în anul 1985.

Producția difuzată de Netflix care trebuie neapărat vizionată. Denzel Washington interpretează un personaj de zile mari

Producția difuzată de Netflix care trebuie neapărat vizionată. Denzel Washington interpretează un personaj de zile mari. Actorul american este cunoscut pentru rolurile remarcabile pe care le-a avut de-a lungul carierei cinematografice.

ADVERTISEMENT

Și de această dată se remarcă în povestea care se desfășoară în Pittsburgh-ul anilor ’50. Pelicula intitulată Fences (Garduri) a fost lansată în anul 2016, dar continuă să fie una de actualitate și în ziua de azi.

Din scenariu aflăm că este vorba de un fost jucător de baseball talentat care, însă, nu a avut șansa de parte sa și nu a jucat în liga mare. Din păcate, acest lucru s-a produs din cauza discriminării rasiale, dar ajunge să se împace cu asta.

ADVERTISEMENT

Această dramă realistă de pe Netflix arată care sunt problemele cu care se confruntă un tată de culoare, care încearcă să își întrețină familia. De asemenea, actorul Denzel Washington vrea prin acest rol să le dea copiilor săi o educație cât mai bună.

Printre actorii care fac parte din distribuție se mai numără: Jovan Adepo, Russell Hornsby, Mykelti Williamson, Saniyya Sidney, Stephen McKinley Henderson și Viola Davis. Potrivit platformei de streaming, actrița din rolul secundar a luat Oscarul.

ADVERTISEMENT

Fences de pe Netflix, produs și regizat de Denzel Washington

Fences de pe Netflix este produs și regizat de Denzel Washington. Filmul este scris de August Wilson și se bazează pe piesa sa cu același nume, care este câștigătoare a premiului Pulitzer din 1985. Pelicula a adunat foarte multe recenzii pozitive.

Oamenii sunt de părere că renumitul actor american a făcut o treabă foarte bună din ambele posturi pe care le-a avut. Unii internauți au declarat că replicile personajului principal pot fi considerate adevărate lecții de viață.

ADVERTISEMENT

„Actorii principali joacă fără greșeală”, „După 20 de minute eram de-a dreptul captivată de replicile amuzante și inteligente aruncate de Troy, personajul lui Washington, Viola Davis și-a interpretat rolul cu o grație desăvârșită”. 

„Un film excepțional cu un debit verbal absolut debordant, dialoguri fine și parcurse cu o naturalețe rar întâlnită”, sunt doar o mică parte din comentariile lăsate de cei care au vizionat filmul, conform cinemagia.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: