Life

Filmul de pe Netflix care a rupt topurile, dar generează mari controverse. Mister, suspans și o poveste cu adevărat terifiantă

Filmul de pe Netflix pe care nu trebuie să îl ratezi. Este pe primul loc în topul vizionărilor și are o distribuție de excepție
11.12.2023 | 23:29
Filmul de pe Netflix care a rupt topurile dar genereaza mari controverse Mister suspans si o poveste cu adevarat terifianta
Filmul de pe Netflix care a rupt toate topurile Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

La final de an, Netflix a scos marele as din mânecă. De câteva zile bune, abonații au la dispoziție un film cu o distribuție de excepție. Acțiunea lui este extrem de controversată și nu este de mirare că a împărțit internetu-n două.

Cel mai bun film de pe Netflix are o distribuție de excepție

Cei de la Netflix și-au făcut o tradiție din a urca filme și seriale noi constant. Obiceiul acesta este pe placul abonaților care simt că nu se plictisesc niciodată. acum, printre filmele clasice de Crăciun, în biblioteca platformei se regăsește o producție fantastică.

ADVERTISEMENT

Dacă ai intrat recent pe Netflix, este foarte posibil să îți fi apărut producție ”Leave the world behind”. Filmul este bazat pe romanul lui Rumaan Alam și îi are în distribuție pe Julia Roberts și Ethan Hawke.

Filmul a fost urcat pe platformă pe 8 decembrie, dar deja se află pe prima poziție în topul cele ma vizionate producții de pe Netflix. ”Leave the world behind” se pare că a avut rețeta succesului încă din faza de producție, dacă ne uităm la numele care stau în spale lui.

ADVERTISEMENT

Autorul romanului cu același nume pe care se bazează filmul este unul dintre producătorii executivi. Alături de el au lucrat și soții Obama, Michelle și Barack. Cei trei au gândit firul acțiunii în așa fel încât să fie și controversat, dar și misterios.

La ce să te aștepți de la ”Leave the world behind”

”Leave the world behind” spune povestea unei familii care a plecat departe de casă pentru a se relaxa. Amanda și Clay, personajele principale, închiriază o vilă de lux care le va fi casă pentru câteva zile. Însă, tot ce se întâmplă este doar liniștea de dinaintea furtunii.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți împreună cu copiii lor aleg să își petreacă o zi pe plajă. La un moment, în larg se poate observa un vapor imens. Pe măsură ce timpul trece, vaporul pare că nu are de gând să se oprească la mal și intră direct în nisipul de pe plajă.

Speriați, Amanda, Clay și copiii lor se întorc acasă, acolo unde descoperă uimiți că nu există semnal la internet. Între timp, află că nu doar internetul este cel care nu funcționează, ci și curentul.

ADVERTISEMENT

Fără electricitate și fără internet, familia se trezește din neant cu doi străini la ușă. Aceștia pretind să sunt adevărații proprietari ai vilei. Luați prin surprindere, cele două familii ajung să petreacă noaptea împreună.

Acțiunea se complică, iar suspansul devine din ce în ce mai apăsător. Într-o lume aflată în colaps, cele două familii captive trebuie să găsească varianta salvatoare.

Finalul este și el unul destul de controversat. Toți cei care au vizionat filmul, până acum, au spus că nu se așteptau nicio secundă la așa ceva.

ADVERTISEMENT
Tags: