Life

Filmul de pe Netflix pe care toți vor să-l vadă. A intrat direct în top și toată lumea vorbește despre el

Filmul de pe Netflix pe care toți vor să-l vadă. Acesta a intrat în topurile Netflix și toată lumea ar vrea să îl vadă. Despre ce film este vorba.
13.11.2023 | 20:47
Filmul de pe Netflix pe care toti vor sal vada A intrat direct in top si toata lumea vorbeste despre el
Filmul de pe Netflix pe care toți vor să-l vadă. Foto: Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix pe care toți vor să-l vadă. Acesta a reușit să intre direct în top. Toată lumea vorbește despre el și este foarte vizionat!

Filmul de pe Netflix pe care toți vor să-l vadă

Filmul de pe Netflix care a cucerit pe toată lumea este The Wonder. Este o peliculă bazată pe un roman scris de Emma Donoghue în 2016.

ADVERTISEMENT

Acțiunea are loc în Irlanda, într-un mic sat, în 1862. O asistentă vine să ancheteze cazul nemaivăzut al unei fetițe care nu mai mâncase de patru luni. Familia ei și tot satul spunea că este vorba de un miracol și este salvată de Dumnezeu.

Doar că asistenta nu era convinsă și trebuia să afle cum a reușit fata să supraviețuiască fără hrană vreme de patru luni. Așa că s-a mutat în casa familiei pentru a avea grijă de copilă.

ADVERTISEMENT

Ce spune actrița principală despre rol

Lib Wright este numele asistentei din film ce nu este deloc o prezență dorită de familie. Mulți o văd ca pe o necredincioasă în fața unui miracol atât de clar.

“Mi s-a părut deosebit de interesantă Lib, pentru că este o asistentă Nightingale, iar asistentele Nightingale în acea perioadă erau văzute ca niște îngeri”, spune Pugh. “Erau văzute ca fiind cele mai pure persoane”.

ADVERTISEMENT

Femeie vede că Anna, de 11 ani, este aproape să moară din cauza lipsei hranei. Ea avertizează consiliul de bărbați care a angajat-o că fata este la un pas de moarte, dar nimeni nu o ia în seamă.

Faptul că ea nu este ascultată este un lucru care indică cum era să fii femeie atunci, spune actrița care a interpretat personajul principal.

ADVERTISEMENT

“Faptul că ea are toate aceste insigne, acest CV, și se duce într-un sat care a angajat-o și nu vor să audă ce are de spus este un alt semn minunat de la ceea ce însemna să fii femeie pe atunci”, spune Pugh.

ADVERTISEMENT
Tags: