Life

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Are o poveste captivantă, peste 17 milioane de vizualizări, e foarte popular și în România și se află pe primul loc în top

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea are o poveste captivantă. Iar până acum a adunat peste 17 milioane de vizualizări.
10.11.2023 | 20:00
Filmul de pe Netflix care a innebunit lumea Are o poveste captivanta peste 17 milioane de vizualizari e foarte popular si in Romania si se afla pe primul loc in top
Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Are peste 17 milioane de vizualizări și ocupă prima poziție în clasamentul din țară. Sursa foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea prezintă o poveste captivantă. A adunat milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt și a ajuns pe primul loc în top. Mai mult de atât, e popular și în România.

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea

Filmul de pe Netflix despre care vorbim este Locked In, din 2023. Acest film durează o oră și 36 de minute și este recomandat celor care au peste 16 ani. Povestea filmului este însă una de-a dreptul captivantă.

ADVERTISEMENT

Locked In prezintă povestea unei asistente medicale blânde. La prima vedere este vorba despre o persoană cumsecade. Lucrurile se complică în momentul în care aceasta are o pacientă.

Vrea să afle secretele din spatele rănilor acesteia și va rămâne uimită de ce poate să descopere. Filmul de pe Netflix continuă cu rivalități, dar și cu infidelitate. De asemenea, sora medicală va afla câteva detalii șocante despre trădări, dar și despre o crimă.

ADVERTISEMENT

Peste 17 milioane de vizualizări în doar câteva zile

Filmul de pe Netflix a fost lansat pe 1 noiembrie 2023 și a ajuns la inimile publicului rapid. A adunat mai bine de 17 milioane de vizualizări în doar cinci zile, iar în top 10 global a ajuns deja pe primul loc.

Menționăm faptul că Locked In este un thriller psihologic. Tocmai din acest motiv este recomandat și persoanelor cu vârsta de peste 16 ani. Pelicula este regizată de Nour Wazzi și scrisă de Rowan Joffé.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește distribuția, în acest film îi putem vedea pe Finn Cole, Rose Williams și Famke Janssen. Un alt film de pe Netflix care recent a rupt topurile de pe Netflix este Pain Hustlers.

La fel ca și Locked In, această peliculă a adunat peste 14 milioane de vizualizări. Spre deosebire de filmul anterior, acesta este o comedie care prezintă industria farmaceutică dintr-o altă lumină.

ADVERTISEMENT

Filmul durează puțin peste două ore și are la bază o poveste reală. Este vorba despre o mamă singură, care oportunitatea de a vinde în domeniul farmaceutic. Drumul ei nu va fi însă unul atât de simplu.

ADVERTISEMENT
Tags: