Life

Filmul făcut după o poveste reală care rupe topul Netflix. Este foarte apreciat și în România

Filmul care e inspirat după o poveste reală rupe topul Netflix inclusiv la noi în țară. Producția este deja foarte apreciată și în România.
20.01.2023 | 20:15
Filmul facut dupa o poveste reala care rupe topul Netflix Este foarte apreciat si in Romania
Filmul care rupe topurile Netflix. E inspirat după o poveste reală. Sursa foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Filmul care rupe topul Netflix în acest moment este inspirat după o poveste reală și e foarte emoționant. Este o dramă de familie și a ajuns deja pe primele locuri încă din prima zi de când a fost lansată.

Filmul inspirat după o poveste reală rupe topul Netflix și e pe primul loc în România

Topul filmelor și serialelor favorite de pe Netflix se schimbă săptămânal. Pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă, primul loc va fi întotdeauna ocupat de o nouă producție.

ADVERTISEMENT

Filmele în care un animal este protagonist au fost întotdeauna apreciate, mai ales de copii. Printre ele se numără și drama de familie care a apărut pe Netflix zilele trecute.

Este vorba despre producția Dog Gone (Câinele pierdut, în română) care a apărut pe platforma de streaming vineri, 13 ianuarie, în mai multe țări din lume, printre care și România.

ADVERTISEMENT

Încă de la lansare, filmul a fost vizionat de un număr mare de utilizatori. Acum se află în topul celor mai vizionate producții.

După ce câinele său iubit, Bocănel, dispare, un tânăr și familia lui pleacă în căutarea patrupedului, într-o călătorie plină de emoții.

ADVERTISEMENT

Acțiunea se concentrează pe protagonistul Fielding Marshall (Johnny Berchtold) și pe câinele său, pe care îl iubește foarte mult, precum și pe părinții tânărului, John și Ginny Marshall, interpretați de Rob Lowe și de Kimberly Williams-Paisley.

Atunci când câinele dispare, părinții fac tot ce le stă în putință pentru a-l găsi. În timp ce mama lui rămâne acasă, Fielding pleacă, împreună cu tatăl său, în căutarea lui Bocănel, pe Calea Apalașilor.

ADVERTISEMENT

Cei doi, tatăl și fiul, au ocazia, totodată, să se apropie și să-și repare relația distrusă.

Câinele are nevoie de medicamente și nu va rezista multe săptămâni singur, așa că cei doi sunt hotărâți să-l caute și să nu renunțe nici măcar o secundă. Și alte persoane încearcă să-și ofere ajutorul pentru găsirea câinelui, lucru care este înduioșător.

Filmul Dog Gone este bazat pe o poveste reală și există și o carte cu același nume, scrisă de Pauls Toutonghi. Cartea a apărut în anul 2016.

ADVERTISEMENT
Tags: