Life

Serialul de pe Netflix care a înnebunit lumea și face deja istorie. E pe primul loc în top și în România

Serialul de pe Netflix care face furori. Face deja istorie cu numărul de vizionări. Este pe primul loc în România pe platoformă.
05.01.2023 | 07:48
Serialul de pe Netflix care a innebunit lumea si face deja istorie E pe primul loc in top si in Romania
Serialul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Foto Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix care se bucură de foarte mare succes. Este pe primul loc în topurile din România.

Serialul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Despre ce este Kaleidoscope

Kaleidoscope este serialul care a devenit popular rapid. Acesta este pe primul loc și în topurile din România.

ADVERTISEMENT

Așa cum îi spune și numele, serialul este ca un caleidoscop, cu multe vederi și perspective diferite care se schimbă aproape la secundă. În funcție de ochiul celui care privește imaginea se schimbă așa cum dorește el. Culoarea și simetria este completă diferită.

Același concept se aplică și în cazul serialului Netflix care a cucerit topurile. Are doar opt părți, cu vedere limitată, ceea ce înseamnă că serialul poate fi fi văzut doar pentru o scurtă perioadă de timp.

ADVERTISEMENT

Acțiunea se concentrează în jurul lui Leo Pap, un hoț de meserie, care își caută echipă pentru a face un jaf de proporții de la dușmanul său, căruia vrea să îi fure nici mai mult nici mai puțin de șapte miliarde de dolari.

Cu un plan bine pus la punct, hoții vor să jefuiască un seif plin cu bani, doar că nimic nu merge conform lucrurilor pe care și le doreau inițial.

ADVERTISEMENT

Fiecare personaj are alt plan după ce jaful propriu-zis începe, de unde și numele serialului .

Care este premiera în legătură cu acest serial

Dar ce este așa nou la acest serial de era atât de așteptat? Este vorba despre faptul că privitorul poate alege ordinea în care vede episoadele, pentru că ele au fost gândite în așa fel încât să aibă sens de sine stătătoare și să ofere totodată și o perspectivă globală a întregii miniserii Netflix.

Sunt unele voci care spun că inclusiv finalul poate fi altul de fiecare dată, dar specialiștii ne recomandă să vedem ca ultim epidod „White”. În rest, putem vedea episoadele așa cum vrem noi.

ADVERTISEMENT

“Ordinea în care se urmăresc episoadele le va afecta punctul de vedere asupra poveștii, a personajelor și a întrebărilor și răspunsurilor din centrul jafului”, a transmis Netlix.

ADVERTISEMENT
Tags: