Life

Filmul nou de pe Netflix, cu o poveste ce îți rupe inima, pe care nu poți să-l vezi în România în acest moment. De ce e interzis pentru români

Acesta este filmul nou apărut pe Netflix care are o poveste ce îți rupe inima. Nu poți să-l vezi la noi în țară deocamdată.
17.06.2023 | 16:27
Filmul nou de pe Netflix cu o poveste ce iti rupe inima pe care nu poti sal vezi in Romania in acest moment De ce e interzis pentru romani
Filmul nou de pe Netflix care este interzis în România. Foto: Colaj Fanatik / Netflix
ADVERTISEMENT

Filmul nou de pe Netflix pe care nici măcar nu poți să-l vezi în România. De ce este interzis pentru țara noastră, de fapt.

Filmul nou de pe Netflix care este interzis în România

A Man Called Otto este numele filmului care nu este disponibil la noi în țară. Cei care au cont de Netflix și vor să vadă acest film nu vor putea.

ADVERTISEMENT

Motivul este unul simplu, acesta nu este încă disponibil pentru abonații din România. A Man Called Otto sau în română Un bărbat pe nume Otto are în spate o poveste dramatică.

Filmul este deocamdată disponibil pentru abonații Netflix din America, încă din luna mai. Probabil acesta va apărea curând și la noi în țară.

ADVERTISEMENT

Despre ce este vorba în filmul de pe Netflix care nu e disponibil și la noi în țară

Filmul nou de pe Netflix a avut debutul în cinema de începutul anului. Acesta a fost un adevărat succes la box office și a încasat peste 100 de milioane de dolari.

Filmul Un bărbat pe nume Otto este bazat pe un roman apărut în anul 2012. Acesta a fost adaptat deja într-un alt fim, în 2015.

ADVERTISEMENT

Regizorul Marc Forster și a scriitorului David Magee au avut o nouă viziune pentru acest film. În rolul principal joacă actorul Tom Hanks.

Acesta este îndurerat după pierderea soției sale și nu mai vrea să aibă de-a face cu viața. Otto plănuiește să își ia propria viață, dar soarta lui se schimbă atunci când o tânără familie se mută lângă el.

ADVERTISEMENT

„Un bărbat pe nume Otto spune povestea lui Otto Andersson, un bărbat morocănos care nu mai vede niciun scop în viața lui după pierderea soției sale”, arată Sony Pictures.

În ceea ce privește data la care am putea vedea filmul pe Netflix la noi în țară, aceasta ar putea fi una destul de îndepărtată.

În țări precum Belgia, Grecia, Japonia, Polonia, Spania, Suedia și Africa de Sud filmele de la Sony ajung la circa doi ani de la momentul lansării lor.

ADVERTISEMENT
Tags: