Life

Filmul românesc de pe Netflix pe care trebuie să-l vadă toți părinții. Fosta voce Pro TV, Bebe Cotimanis, rol fabulos

Filmul românesc care i-a uimit pe părinți poate fi văzut și pe Netflix. Bebe Cotimanis are și el un rol important în peliculă.
04.06.2023 | 08:00
Filmul romanesc de pe Netflix pe care trebuie sal vada toti parintii Fosta voce Pro TV Bebe Cotimanis rol fabulos
Filmul românesc de pe Netflix pe care trebuie să-l vadă toți părinții. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un film românesc lansat în cinematografe la finele anului trecut a apărut și pe Netflix. Toți părinții trebuie să îl vadă pentru a-și da seama ce se ascunde în mintea celor mici odată cu programul lor destul de plin.

Filmul românesc de pe Netflix pe care trebuie să-l vadă toți părinții

Filmul românesc de pe Netflix face deja furori și nu de mirare. Cei care au un program agitat și nu au suficient timp pe care să îl petreacă cu cei mici cu siguranță ajung să se regăsească în această poveste.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre filmul ”Hai hui în timp”. Un rol fabulos îl are chiar actorul Bebe Cotimanis, fosta voce Pro Tv. Pe el îl auzim și în trailerul filmului și de asemena, vom afla niște lucruri interesante din partea lui.

Care este povestea filmului ”Hai hui în timp” de pe Netflix? Cinci prieteni, Maria, Ioana, Mihai, Radu și Andrei, au de gând să își recâștige părinții. Aceștia au un program destul de plin, astfel că uită să mai petreacă timp și cu cei mici.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu vor rămâne așa pentru că cei cinci copii ajung să pună la cale un plan îndrăzneț. Vor să își știe părinții aproape, iar pentru asta vor fi în stare de orice. Reușesc în final cei cinci prieteni să ajungă acolo unde își doresc?

Bebe Cotimanis, rol de excepție în noua peliculă

Doar cei care au văzut filmul în cinematografe sau pe Netflix află răspunsul. Cert este că pelicula merită văzută de părinți, în special de cei care au un stil de viață agitat. Vor fi momente în care multe persoane ajung să se regăsească.

ADVERTISEMENT

Deși cei mici vor să petreacă timp vorbind cu părinții lor, aceștia sunt prea acaparați de muncă. Nici măcar în momentul în care sunt aproape să afle planul acestora, părinții tot nu ajung să își dea interesul cu adevărat.

Din distribuția filmului ”Hai hui în timp” de pe Netflix vom vedea nume consacrate. Bebe Cotimanis, actorul din serialul Vlad și totodată fosta voce a Pro Tv are un rol extrem de important, care va fi spre deliciul publicului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Cosmin Seleși, fostul prezentator al emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, are și el un rol în film. Alți actori pe care îi vom putea vedea sunt Gabriel Spahiu, dar și Mirela Zeta.

ADVERTISEMENT
Tags: