Life

Filmul românesc care e din ce în ce mai popular pe Netflix. Va sparge în curând toate topurile

Pelicula românească tot mai vizionată pe platforma Netflix. Cel mai probabil va ajunge pe primele locuri în topurile cinematografice.
17.12.2022 | 09:22
Filmul romanesc care e din ce in ce mai popular pe Netflix Va sparge in curand toate topurile
Pelicula românească tot mai vizionată pe platforma Netflix. Cel mai probabil va ajunge pe primul loc în topurile cinematografice. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Filmul românesc care e din ce în ce mai popular pe Netflix. Va sparge în curând toate topurile. Este vorba de o producție polițistă în care joacă Vasile Muraru, Dragoș Dumitru, Ana Ularu, Ana Popescu și Andrei Aradits.

Pelicula românească tot mai vizionată pe platforma Netflix. Cel mai probabil va ajunge pe primele locuri în topurile cinematografice

Din distribuția filmului care face ravagii pe platforma de streaming Netflix se mai află: Valentin Popescu, Bogdan Farcaș, Emanuel Pârvu și Ioana Bugarin. Pelicula este regizată de Bogdan George Apetri și se numește Neindentificat.

ADVERTISEMENT

Produsă în urmă cu 2 ani, producția românească este foarte vizionată și sunt șanse mari ca în perioada următoare să spargă toate topurile. În plus, filmul a fost nominalizat la a XVI-a gală a Premiilor Gopo la mai multe categorii.

Mai exact, a fost propus pentru cel mai bun lungmetraj, cea mai bună regie, cel mai bun actor în rol principal și secundar, dar și cel mai bun scenariu. De asemenea, e apreciat de spectatori, cât și de criticii de film.

ADVERTISEMENT

Din sinopsis descoperim că polițistul Florin Iespas, rol interpretat de Bogdan Farcaș, traversează o perioadă dificilă în viața personală. Totodată, agentul este obsedat de un posibil caz de incendiere, rămas nerezolvat, în urma căruia au rezultat două victime.

Convins că Bănel (Dragoș Dumitru), un tânăr de etnie rromă, este implicat în tragedie, omul legii încearcă să construiască un caz împotriva lui. Polițistul se află de multe ori între limita dintre etica profesională și abuzul de putere.

ADVERTISEMENT

Din păcate, lucrurile iau o turnură neașteptată în clipa în care mai multe detalii din viața lui Florin ies la iveală. Povestea filmului românesc, Neindentificat, de pe Netflix este plasată în orașul Piatra Neamț, deși nu se spune explicit acest lucru.

Neidentificat, un film în regia lui Bogdan George Apetri

Bogdan George Apetri, regizorul peliculei Neidentificat, a anunțat în urmă cu ceva vreme că pregătește o trilogie. Una dintre producții a fost Miracol (2021), în timp ce ultima se scrie în momentul de față și va fi plasată într-un oraș de provincie.

ADVERTISEMENT

„Este un film polițist despre un detectiv care ia două cazuri neglijate la secția de poliție din oraș. E tipul polițistului care stă peste program, rezolvă, face, șamd.

Iar pe parcursul filmului ne dăm seama că are și alte motive ascunse să continue investigația asta cu atâta râvnă și într-un final ne dăm seama exact ce fel de film am urmărit. Pleacă ca un film polițist dar nu se termină ca un film polițist.

Cred că cei care vor vedea filmul chiar vor pleca într-o călătorie cu el. Nu-i un film plictisitor, nu-i un film care se termină cum începe, ci te duce de la A undeva până la Z, poate chiar un punct opus începutului”, a spus artistul pentru hotnews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: