Life

Meghan Markle, părăsită înainte de lansarea documentarului în care apare pe Netflix cu Prințul Harry: „Nu va exista înlocuitor”

Meghan Markle și Harry au fost părăsiți de două persoane de nădejde, fix înainte de două lansări importante: documentarul de pe Netflix și cartea de memorii a fiului lui Charles.
06.12.2022 | 12:50
Meghan Markle parasita inainte de lansarea documentarului in care apare pe Netflix cu Printul Harry Nu va exista inlocuitor
Meghan Markle și Prințul Harry, foști duci de Sussex. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Meghan Markle începe să fie părăsită de oameni de bază, având parte de o a doua plecare în ultimele luni, fix înainte de lansarea documentarului în care fosta ducesă de Sussex apare alături de Prințul Harry, pe Netflix.

Două persoane de mare ajutor au plecat de lângă Meghan Markle și Prințul Harry

Șefa departamentului audio al podcastului „Arhetipuri cu Meghan Markle” și-a anunțat demisia și nu este clar dacă producția actriței va mai continua pe Spotify, o altă platformă cu care soția lui Harry a încheiat un contract.

ADVERTISEMENT

Rebecca Sananes, cea care a fost responsabilă de podcastul de pe Spotify al lui Meghan Markle pleacă după un an de colaborare, având în plan să își lanseze propriul proiect, scrie PageSix.

Plecarea acesteia este considerată destul de controversată și o pune din nou într-o lumină nefavorabilă pe Meghan. Asta deoarece Sananes a făcut câteva declarații, despre care a spus apoi că nu sunt referitoare la munca ei, în care s-a plâns de cum sunt tratați creatorii de podcasturi.

ADVERTISEMENT

„Industria podcasturilor subevaluează foarte mult producătorii”

Sananes a fost angajată în iulie 2021 de Meghan, după ce a lucrat pentru Vox Media și a produs podcastul „Pivot” al New York Magazine, găzduit de Kara Swisher și Scott Galloway. În luna octombrie a acestui an, Rebecca a scris un mesaj destul de interesant pe contul ei de Instagram. Unul care a ridicat câteva semne de întrebare.

„Industria podcasturilor subevaluează și subcreditează foarte mult producătorii și inginerii de sunet incredibil de talentați și muncitori.

ADVERTISEMENT

Există din ce în ce mai puține oportunități pentru creatori”, a scris fosta colaboratoare a lui Markle. Evident, toată lumea a crezut că aceasta bate un apropo la fosta ducesă de Sussex.

A revenit apoi cu un alt mesaj, în urma avalanșei de comentarii la postarea respectivă: „Să fie clar! Nu este vorba despre mine sau despre poziția mea actuală. Este o observație a stării podcasting-ului per ansamblu”.

ADVERTISEMENT

Ce nu este clar e dacă Meghan și Harry își vor continua înțelegerea cu Spotify, având în vedere că ar cam vrea să renunțe inclusiv la proiectul de pe Netflix, însă întrebarea care se impune este: cum vor face altfel bani? Nu de alta, însă doar din contractul cu platforma de streaming cei doi s-ar fi ales cu 100 de milioane de dolari dintr-un foc!

Foștii duci de Sussex preiau frâiele companiei Archewell, în urma unei alte demisii

Meghan și Harry au găsit deja o înlocuitoare pentru Sananes, în persoana Serenei Regan, care a fost șefă de podcasturi la Cadence13, având o vastă experiență în media, în special în programele destinate publicului feminin.

După cum spuneam, este a doua plecare de lângă cei doi prinți. În urmă cu câteva zile, Mandana Dayani, cea care a condus organizația Archewell, a părăsit corabia după 18 luni.

Archewell a transmis un comunicat oficial prin care a explicat plecarea Mandanei: „Doamna Dayani a fost angajată în timpul concediului parental al soților Sussex.

Tranziția ei a fost planificată de comun acord. Ducele și Ducesa urmează să preia acum conducerea completă a companiei lor. Nu va exista niciun înlocuitor pentru această poziție. Doamna Dayani îi susține pe deplin în noile roluri de conducere, fiind în continuare prieteni”.

Documentarul foștilor duci va apărea pe Netflix joi, 8 decembrie 2022, iar în luna ianuarie 2023 Prințul Harry își va lansa cartea de memorii.

ADVERTISEMENT