Life

Filmul românesc care rupe topul Netflix în acest moment. A intrat direct pe locul 2, deși n-are actori cunoscuți

Un nou film românesc face furori pe Netflix! Nu are actori cunoscuți și a intrat pe platformă direct pe locul doi în top.
05.05.2023 | 22:02
Filmul romanesc care rupe topul Netflix in acest moment A intrat direct pe locul 2 desi nare actori cunoscuti
Un nou film românesc rupe topul pe Netflix. Foto: Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Încă un film românesc rupe topurile pe Netflix. Nu are actori cunoscuți și este de puțin timp încărcat pe platformă, însă utilizatorii l-au adus imediat printre favorite. Despre ce peliculă e vorba și cine face parte din distribuție.

Un nou film românesc a ajuns în top pe Netflix

După Oameni de treabă, un nou film românesc a ajuns în top pe Netflix! A fost publicat pe 1 mai și a intrat direct pe locul doi, cu toate că nu are în distribuție actori consacrați ai cinematografiei de la noi din țară. După mai multe zile în care a rupt topul, filmul Două inimi a ajuns astăzi (sâmbătă) pe locul 3.

ADVERTISEMENT

Pelicula se numește Două inimi și este produsă de Mixton Movie. Regia le aparține lui Oleg Oz și lui Cătălin Dăscălescu, care a scris și scenariul. A fost lansată în 30 decembrie 2022 și a ajuns pe locul doi în Box Office, după Avatar.

Noul film românesc care a cucerit Netflix spune povestea tristă a lui Lexi, o fată de 19 ani, săracă, dar cu un talent înnăscut. Un caiet, în care scrie muzică și versuri, reprezintă cea mai mare avere a sa. Dar înainte de o întâlnire extrem de importantă, care i-ar putea schimba radical viața, îl pierde.

ADVERTISEMENT

Lexi e convinsă că toate creațiile sale au ajuns în mâna lui Zen, un cântăreț arogant de trap. Printr-o întâmplare, cei doi ajung față în față și descoperă că au mult mai multe lucruri în comun decât au crezut vreodată.

Iuliana Beregoi, star pe Netflix

Rolul lui Lexi este interpretat cu succes de Iuliana Beregoi. Ceaunu Zheng este Zen, iar în film mai apare și Connect-R, care îl joacă pe Maximus. Succesul iubitului film românesc de pe Netflix nu a fost o surpriză pentru tânăra actriță.

ADVERTISEMENT

„Mă așteptam la un asemenea succes pentru că am muncit foarte mult, dar și pentru că avem alături de noi Generația Z, fanii noștri care ne susțin în orice facem noi. Pentru asta le mulțumesc enorm de mult”, a declarat Iuliana Beregoi, în ianuarie 2023, în exclusivitate pentru FANATIK. 

Chiar dacă Iuliana Beregoi avusese și în trecut ocazia că Netflix să-i distribuie serialul pe care îl făcea online, Lara, vedeta a mărturisit că emoțiile pentru Două inimi au fost mai mari. „Sunt trei chestii diferite. Eram la o vârstă mai mică atunci. Fiecare experiență a fost una interesantă și specială pentru mine, dar cu siguranță filmul Două inimi este cea mai interesantă și diferită din punct de vedere al trăirilor”.

ADVERTISEMENT

De altfel, artista a dezvăluit că nici profitul financiar nu e așa important. „Pentru mine nu contează atât de mult buzunarul, cum contează emoțiile transmise de persoanele din jurul meu, al nostru, care ne susțin”, a susținut Lara, vedeta din noul film românesc care face furori pe Netflix.

ADVERTISEMENT
Tags: