Life

Filmul românesc de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. E o comedie de mare succes și rupe deja topul, e pe primul loc în România

Un film românesc de pe Netflix i-a înnebunit pe români. E o comedie de mare succes și rupe deja topul, fiind pe primul loc în România.
29.03.2024 | 20:00
Filmul romanesc de pe Netflix care ia innebunit pe romani E o comedie de mare succes si rupe deja topul e pe primul loc in Romania
Filmul românesc de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Sursă foto: Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Filmul românesc de pe Netflix care i-a înnebunit pe abonați a ajuns pe primul loc în România. Este vorba despre o comedie de mare succes care a rupt topurile și a întrecut orice fel de așteptare.

Filmul românesc de pe Netflix care i-a înnebunit pe români

Netflix le oferă abonaților săi o gamă largă de filme și de seriale, documentare și nu numai. Oricine are abonament pe platformă se bucură de producții noi în fiecare lună, în funcție de preferințele pe care le are.

ADVERTISEMENT

Iar dincolo de producțiile străine, care ajung să rupă topurile și să fie vizualizate de milioane de oameni, iată că nici producțiile românești nu se lasă mai prejos. Dovada cea mai clară este acest film românesc de pe Netflix.

Nu de puține ori s-a întâmplat ca producțiile românești să ajungă instant în top. Iar aici vorbim în special despre comedii. Se pare că interesul abonaților este unul din ce în ce mai mare în acest sector.

ADVERTISEMENT

Filmul românesc de pe Netflix care i-a înnebunit pe români este Miami Bici 2. Dacă ați văzut și primul film, cel mai probabil acesta este și motivul pentru care l-ați așteptat cu nerăbdare și pe al doilea.

Miami Bici 2 rupe topurile din România

Menționăm faptul că ambele filme Miami Bici sunt comedii. Nu ai cum să nu râzi la ele, având în vedere întâmplările care au loc, dar și modul în care personajele găsesc soluții ca să treacă peste ele.

ADVERTISEMENT

Filmul Miami Bici 2, care a apărut și pe Netflix, prezintă povestea a doi antreprenori fără noroc. Ei decid să se mute din Miami în Los Angeles, căutând o nouă oportunitate de afaceri. Fără voia lor însă, ajung într-un război al gangsterilor.

Protagoniștii filmului sunt Matei Dima, cunoscut și sub numele de BRomania, dar și Codin Maticiuc. Totodată, în comedia de pe Netflix mai poate fi văzut și Danny Trejo. Acțiunea pare similară cu cea din Miami Bici 1, însă într-un alt cadru.

ADVERTISEMENT

Și se pare că producția a ajuns direct la sufletele abonaților. Filmul românesc Miami Bici de pe Netflix rupe deja topul și de asemenea, este și pe primul loc în România când vine vorba de vizualizări.

ADVERTISEMENT
Tags: