Life

Filmul românesc de pe Netflix care rupe topul și se află pe primul loc. Românii sunt înnebuniți să-l vadă

Filmul românesc de pe Netflix care rupe topul și a ajuns pe primul loc. Românii sunt înnebuniți să-l vizioneze. Ce poveste are?
23.02.2024 | 20:46
Filmul romanesc de pe Netflix care rupe topul si se afla pe primul loc Romanii sunt innebuniti sal vada
Filmul românesc ajuns pe primul loc în topul Netflix. Sursa foto: Captură YouTube, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul românesc apărut pe Netflix care este pe primul loc. Lansată recent, producția a rupt topul, iar românii sunt înnebuniți de poveste. Ce actori fac parte din distribuție și care e povestea filmului?

Filmul românesc de pe Netflix care rupe topul și se află pe primul loc. Ce poveste are

Topul Netflix diferă de la săptămână la săptămână, în funcție de filmele și serialele care apar pe platforma de streaming. De multe ori, producțiile apărute ajung pe primul loc, unde se mențin mai mult timp.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix se află o producție românească. Este vorba despre filmul “Băieți deștepți”, apărut în 2023 și care a fost lansat, recent, pe platformă.

Este un film de acțiune-comedie, care spune povestea lui Leo, Alex și Costi, trei polițiști suspendați, chemați înapoi la datorie pentru a investiga un traficant local de droguri, Narcis, cu care au mai avut interacțiuni.

ADVERTISEMENT

Leo și Lara, mâna dreaptă a traficantului, încep o relație de dragoste, lucru care complică acțiunea in film. Răsturnările de situație, scenele de acțiune și trădările nu lipsesc din acest film, care ocupă primul loc în topul Netflix.

De asemenea, umorul este prezent în film, care a fost foarte urmărit de abonații Netflix, după cum se poate vedea din topul în care se află. În acest film au jucat actori cunoscuți, precum Tiberiu Ioana, Cristian Iacob sau Sergiu Costache.

ADVERTISEMENT

Din distribuția “Băieți deștepți” mai fac parte Silviu Mircescu, Olimpia Melinte, Ruby, Alex Velea și Dan Bursuc. Producția a apărut în toamna anului 2023.

“Trei polițiști cam incompetenți riscă să-și piardă locul de muncă, așa că încearcă din răsputeri să prindă un traficant nemilos, căruia i-au pus de mult gând rău”, se arată în descrierea filmului, așa cum apare pe Netflix.

ADVERTISEMENT

“Băieți deștepți” nu este singurul film românesc aflat în topul Netflix. “Nuntă pe bani”, cu Mircea Bravo, se află și el în topul celor mai vizionate filme din această săptămână.

Mai multe filme românești pot fi urmărite pe Netflix. Printre acestea se numără “Teambuilding”, “Miami Bici”, “Complet necunoscuți”, “Ramon” sau “Mirciulică”.

ADVERTISEMENT
Tags: