Life

Filmul românesc de pe Netflix care te va lăsa fără cuvinte. Dana Rogoz, rolul vieții într-o dramă plină de evenimente tulburătoare

Filmul românesc de pe Netflix care te va lăsa fără cuvinte. Dana Rogoz face rolul vieții în această dramă disponibilă pe platforma de streaming.
14.05.2023 | 10:00
Filmul romanesc de pe Netflix care te va lasa fara cuvinte Dana Rogoz rolul vietii intro drama plina de evenimente tulburatoare
Filmul românesc de pe Netflix cu Dana Rogoz care te poate lăsa fără cuvinte. Foto Captură film
ADVERTISEMENT

Filmul românesc de pe Netflix care te poate lăsa fără cuvinte. Dana Rogoz este actrița principală din această dramă plină de evenimente tulburătoare.

Filmul românesc de pe Netflix cu Dana Rogoz care te poate lăsa fără cuvinte

Mo este numele dramei disponibile pe Netflix ce poate avea un adevărat impact asupra ta. Filmul durează 76 de minute și a avut premiera în octombrie 2019 la noi în țară.

ADVERTISEMENT

Acesta le arată pe Mo și prietena ei bună, care sunt prinse în timp ce copiază. Cele două aveau examen la cursul celui mai sever profesor din facultate și de aici lucrurile încep să o ia razna.

Fetele îl roagă pe profesor să mai dea o dată examenul pentru a putea primi notă de trecere, dar acesta le invită la el acasă. Cele două studente urmează să fie supuse unui examen neașteptat ce pare prima dată a fi o glumă.

ADVERTISEMENT

„Acuzate de un profesor ca au copiat la examen, Mo și prietena ei Vera ajung în apartamentul acestuia, acolo unde au loc evenimente tulburătoare”, este descrierea făcută pe Netflix. Filmul românesc este disponibil pentru a fi văzut de utilizatorii Netflix până pe 31 mai.

Ce frustrări a avut Dana Rogoz în actorie

Dana Rogoz a vorbit în urmă cu puțin timp despre dezamăgirile din cariera ei de actriță. Aceasta a spus că poate fi frustrant să aibă mereu senzația că o ia de la zero.

ADVERTISEMENT

Celebra acrtiță a spus că lucrurile țin foarte mult de șansă în ceea ce privește actoria și nu s-ar putea asemăna niciodată cu o corporație.

„N-am avut o mare dezamăgire, dar uneori poate fi frustrant să ai senzația că o iei mereu de la zero. E o chestie cu care începi să te obișnuești. Traseul unui actor nu e întotdeauna ca într-o corporație.

ADVERTISEMENT

Atingi o poziție, după care știi care e etapa următoare. Și că dacă mai stai câțiva ani ajungi în altă poziție.

Profesional lucrurile sunt fluctuante, ține de șansă. Trebuie să fii acolo în ziua aia în care se dă castingul, întâmplător, să se alinieze planetele”, a spus aceasta pentru cancan.ro.

Așadar, filme românești pe Netflix există și nu puține sunt chiar foarte bune. De data aceasta o avem pe Dana Rogoz în rol principal într-o dramă românească. Critici de film au lăudat producția încă de la premiera filmului Mo, dar și perfomanța Danei Rogoz.

Filmul românesc “Mo”, disponibil pe platforma Netflix, reprezintă o dramă emoționantă, plină de suspans și intrigi, cu personaje puternice. Evenimentele dramatice dezvăluie o realitate socială dureroasă.

ADVERTISEMENT