Life

Serialul TV de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Povestea dramatică i-a adus locul 1 în top

Serialul TV de pe Netflix care este extrem de popular. Românii au fost impresionați de el și l-au urmărit până a ajuns pe primul loc.
11.02.2023 | 16:15
Serialul TV de pe Netflix care ia innebunit pe romani Povestea dramatica ia adus locul 1 in top
Serialul TV de pe Netflix care este pe primul loc în topul săptămânii. Sursa Foto: Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Care este serialul TV de pe Netflix care este pe locul 1 în topul din România. De altfel, acest serial a fost deja în top 10 timp de două săptămâni, iar acum este pe prima poziție.

Serialul TV de pe Netflix care este pe primul loc în topul săptămânii

Numele serialului din top de pe Netflix este the Snow girl sau în traducere Fata din înregistrare, fiind vorba despre o miniserie alcătuită din șase episoade și care a apărut chiar în acest an.

ADVERTISEMENT

Povestea care i-a înnebunit pe români și care a făcut să ajungă pe locul 1 face referire la o fetiță în vârstă de cinci ani care dispare în timpul paradei de Crăciun în Malaga, iar o ziaristă ia legătura cu părinții și face tot ce poate pentru a o găsi pe micuță.

Fetița pe nume Amaya dispare în toată aglomerația și jurnalista este determinată să descopere unde se află micuța și ce s-a întâmplat în acest caz, povestea fiind concentrată în toate cele șase episoade pe găsirea acesteia.

ADVERTISEMENT

Cel mai magic moment din an se transformă astfel într-un adevărat coșmar pentru o familie ce are un copil, la Parada celor trei magi, în 2010. Fiica lor, Amaya, dispare în mulțime, iar cazul este preluat de inspectorul Millán (Aixa Villagrán), dar care suscită mult interes și pentru jurnalistă stagiară care decide să înceapă o investigație paralelă cu cea a poliției.

Despre ce este vorba în serialul de pe Netflix

Miren (Milena Smit) va trezi la viață o întâmplare dureroasă din trecutul ei pe care ar fi vrut să o uite, totul odată cu dispariția fetiței de cinci ani. Ea este ajutată în demersul său de colegul său jurnalist, Eduardo (Jose Coronado).

ADVERTISEMENT

Serialul este unul de mister, în limba spaniolă, iar programul este unul întunecat și de suspans. Cei care pot să-l privească sunt minorii cu vârste mai mari de 16 ani, deoarece serialul celebru pe Netflix conține un limbaj vulgar și violență sexuală.

Miniserialul este bazat pe cartea La chica de nieve, scrisă de Javier Castillo. Locația inițială a cărții scrise de Javier Castillo era New York, dar primul sezon a schimbat locația pentru Malaga.

ADVERTISEMENT

În România, pe locul al doilea în topul săptămânal al celor mai vizionate filme se află și serialul Ginny și Georgia, cu al doilea sezon și Lockwood & Co, aflat la primul sezon.

ADVERTISEMENT