Life

Filmul românesc de pe Netflix la care vei râde până o să rămâi fără aer. E peste Teambuilding sau Miami Bici la glume și poante

Filmul românesc de pe Netflix la care vei râde foarte tare. Are glume foarte bune, chiar peste Teambuilding. Cum se numește și cine joacă în el.
21.04.2023 | 18:00
Filmul romanesc de pe Netflix la care vei rade pana o sa ramai fara aer E peste Teambuilding sau Miami Bici la glume si poante
Filmul românesc de pe Netflix la care vei râde până o să rămâi fără aer. Foto: Capturi film
ADVERTISEMENT

Filmul românesc de pe Netflix la care vei râde foarte mult. E chiar mai bun decât Teambulding sau Miami Bici la glumele făcute.

Filmul românesc de pe Netflix la care vei râde până o să rămâi fără aer

Filmul românesc de pe Netflix care este foarte amuzant și merită văzut este Zăpadă, Ceai si Dragoste. Liviu Vârciu, Levent Sali, Angel Popescu sunt cei trei protagoniști care sunt și cap de afiș.

ADVERTISEMENT

Filmul este, de fapt, o comedie cu elemente de științifico-fantastice. Filmul românesc de pe Netflix care cu siguranță te va face să râzi este în regia lui Cătălin Bugean.

Filmul arată povestea a trei prieteni care ajung la închisoare din cauza unei conjuncturi nefericite. Doar că ei nu de gând să petreacă prea mult timp acolo și plănuiesc să evadeze.

ADVERTISEMENT

Aceștia apelează la ajutorul unui mafiot local și își văd visul de a evada cu ochii. Nu trece prea mult timp și aceștia deja pregătesc următorul jaf, fiind din nou în pericol de a ajunge la închisoare.

Ce trebuie să facă personajele după ce scapă de închisoare

Aceștia sunt scoși din închisoare de marele mafiot rus, care le dă și un lichid de teleportare necesar următoarei misiuni. Ei trebuie să fure un diamant prețios, doar că nu mai au avantajul teleportării și trebuie să se descurce în mod…clasic.

ADVERTISEMENT

Producția are multe nume sonore din showbizul românesc. În acest film de pe Netflix joacă inclusiv Dorian Popa, prezentatorii de televiziune Dan Negru și Cosmin Seleși, dar și Busu de la Pro TV. Și Sorin Bontea este în film.

”Cele mai grele zile au fost atunci când am filmat la închisoarea Jilava și apoi la Rahova. Dacă vreți, este un tribute al BD și Ocean”s Eleven.”, a spus Angel, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

”E doar o ficțiune. Să știi că mi-a trecut prin cap ca să termin filmul ăsta și să fiu cu plățile la zi. Nu mai știu acum care. Dar repetăm. Dacă ne iese cu asta, mergem și la aia adevărată.”, a spus Liviu Vârciu, în glumă.

Distribuția filmului este compusă din Alecsandra Timofte Revnic, Alex Velea, Alina Pușcaș, Anca Dinicu, Andreas Petrescu, Angel Popescu, Carmen Tănase, Catalin Bugean.

De asemenea, mai participă Cosmin Seleși, Cristian Iacob, Dan Negru, Marin Barbu, Monica Anghel, Paula Chirilă, Pepe, Raluka, Sergiu Costache, Sorin Bontea, Dorian Popa, Dragos Dumitru, Florin Busuioc, Ioana Mihail Tiberiu, Iuliana Luciu, Levent Sali, Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT
Tags: