Life

Cea mai tare comedie românească distruge topul Netflix. Zeci de mii de români au văzut deja filmul

Pelicula românească care rupe topurile de pe Netflix. Foarte multă lume a vizionat-o de la lansarea din septembrie 2022.
02.01.2023 | 16:10
Cea mai tare comedie romaneasca distruge topul Netflix Zeci de mii de romani au vazut deja filmul
Pelicula românească care va rupe topurile de pe Netflix. Foarte multă lume a vizionat-o de la lansarea din septembrie 2022. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Filmul românesc care distruge topul Netflix. Zeci de mii de români l-au văzut deja, e cea mai tare comedie, fiind vorba de o producție care a avut încasări de peste 4,6 milioane de euro într-un timp record.

Pelicula românească care va rupe topurile de pe Netflix. Foarte multă lume a vizionat-o de la lansarea din septembrie 2022

Teambuilding este filmul românesc care e disponibil de curând și pe platforma de streaming Netflix, în ciuda faptului că zeci de mii de de oameni l-au văzut deja. Comedia are șanse mari să rupă topurile companiei americane.

ADVERTISEMENT

Regizată de Matei Dima, cunoscut drept Bromania, pelicula este o satiră a vieții din corporație. Pe parcurs au loc numeroase întâmplări amuzante în care angajații se dezlănțuie și ajung să facă tot felul de lucruri.

Latura umană iese la suprafață, din distribuție făcând parte nume importante din industria românească. Printre actorii care pot fi urmăriți în film se află: comediantul Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagi și Nuami Dinescu.

ADVERTISEMENT

Emil, unul dintre personajele principale, e promovat în fruntea unei echipe care urmează să fie înlocuită de inteligența artificială. Tânărul își convinge șeful să le salveze slujbele și crede că va câștiga cupa la teambuilding.

Teambuilding, o investiție de mare succes

„Faptul că a avut un succes atât de mare ne bucură și ne liniștește, dacă nu mergea… riscam să ajungem pe străzi. Morala? Să nu riști, decât dacă crezi cu adevărat în ceva. Succesul se măsoară în funcție de ceea ce ți-ai propus.

ADVERTISEMENT

Noi ne-am propus asta și a depășit așteptările. Dincolo de bani, este despre sutele de mii de oameni care au mers să vadă filmul. Este despre faptul că au râs, că s-au simțit bine. 

Teambuilding este un film cu de toate: cu glume facile, cu umor de situație, cu umor negru pe alocuri, așa cum cred eu că ar trebui să fie o comedie. Cred că are de toate și datorită acestui lucru a funcționat și a avut succes”, a declarat Mihai Dima pentru adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Renumitul regizor este recunoscut și pentru faptul că a contribuit la Miami Bici, 5GANG: Un altfel de Crăciun și Tabăra, filme care au înregistrat, de asemenea, recorduri la scurt timp după ce au apărut în cinematografe.

ADVERTISEMENT
Tags: