Life

Filmul Romina, VTM a spulberat succesul Teambuilding. Pelicula în care joacă Nicole Cherry și Tzancă Uraganu are parte și de critici

Filmul „Romina, VTM” a fost criticat de o parte a celor care l-au văzut deja, prin intermediul platformei de socializare TikTok.
04.01.2023 | 15:59
Filmul Romina VTM a spulberat succesul Teambuilding Pelicula in care joaca Nicole Cherry si Tzanca Uraganu are parte si de critici
Rareș și Nicole Cherry, protagoniști în „Romina, VTM”. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Filmul „Romina, VTM”, care strânge artiștii momentului din trendingurile de pe platformele muzicale, a vândut mai multe bilete decât mult-clamatul „Teambuilding” în pre-sale!

„Romina, VTM”, un film cu Bogdan de la Ploiești, Tzancă Uraganu, Nicole Cherry și Rareș

Producția în care joacă o serie de cântăreți cunoscuți de trap, pop și manele, printre care YNY Sebi, Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești și Rareș Mariș (câștigătorul One True Singer) a reușit să spargă gura târgului în primele zile ale anului 2023.

ADVERTISEMENT

Așa cum e de așteptat, au apărut și critici adresate de cei care au mers să vadă filmul, a cărui avanpremieră a avut loc pe 28 decembrie 2022. Pe TikTok, clipurile cu scene din pelicula „Romina, VTM” au fost comentate în ultimele 48 de ore de internauți, mare parte din cei care au reușit să vizioneze această producție declarându-se dezamăgiți.

„Doar reclama e de el. Dezamăgire totală; M-am dus la cinema și am ajuns la concert la Tzancă; Mai bine mă uitam la un film p*rno; Hai la film au zis, că e prost nu au mai zis”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care regretă că au mers să îi vadă jucând pe Matei Dima (BROmania), Rareș sau Nicole Cherry.

ADVERTISEMENT
romina vtm tiktok
Nu toată lumea a fost încântată de Romina, VTM. Capturi TikTok

A detronat succesul „Teambuilding”

Cârcotași vor fi mereu, indiferent de ce se lansează la cinema, în cele din urmă! Trebuie precizate și câteva puncte pozitive. Filmul a reușit să fure atenția românilor (în mare parte datorită promovării intense de care s-a bucurat în mediul online, mai ales pe paginile artiștilor care joacă în el).

În pre-sale, peste 35.000 de bilete au fost vândute deja, un record absolut pentru cinematografia românească. Peste 54.364 de oameni au văzut deja filmul. Recordul a fost deținut până la această oră de comedia „Teambuilding”, cu 31.000 de bilete vândute în pre-sale.

ADVERTISEMENT

Personajul principal este interpretat de Nicole Cherry. Romina, tânăra pe care o joacă artista, încearcă să salveze terasa pe care tatăl ei o deține în Costinești. Ajunge să se îndrăgostească, printr-o întâmplare, de Valentin, interpretat de Rareș Mariș. El este un turist pasionat de muzică, plecat la mare să cânte cu chitara.

Romina îl ajută pe Valentin să devină un artist apreciat… Dar… în peisaj apare și Gino (BDLP), fostul iubit al fetei, iar de aici izbucnesc tot felul de situații amuzante.

ADVERTISEMENT