Life

Bebe Cotimanis, adevărul despre plecarea de la Pro TV: „O vedeam mereu plângând”

Bebe Cotimanis a spus abia acum adevărul despre plecarea de la Pro TV. Doar un an a stat în juriu la Românii au talent.
09.04.2023 | 16:54
Bebe Cotimanis adevarul despre plecarea de la Pro TV O vedeam mereu plangand
Bebe Cotimanis a vorbit despre plecarea de la Pro TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis a stat un an în juriu la Românii au talent, emisiune difuzată pe Pro TV. Ulterior, a fost înlocuit de Florin Călinescu, iar acum a spus adevărul despre motivul pentru care a încheiat colaborarea cu trustul de televiziune.

Bebe Cotimanis a spus de ce a plecat de la Pro TV

Bebe Cotimanis a plecat din juriul emisiunii Românii au talent, difuzate pe Pro TV, în 2015. Acesta nu a petrecut decât un an la masa juraților înainte să fie înlocuit de Florin Călinescu. Actorul din Lia a vorbit deschis despre subiect în cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Astfel, Bebe Cotimanis a mărturisit că show-ul de la Pro TV l-a făcut să resimtă multă vinovăție. Acesta a avut, la momentul respectiv, de ales dintre doi concurenți care urmau să ajungă în finală. Pentru că nu a mai fost mulțumit de prestația unei fetițe, i-a spus că trebuie să plece.

Numai că, reacția avută de micuță avea să-l chinuie pe tatăl vitreg al Adei Dumitru. La auzul discursului dezamăgitor, Nicoleta a început să plângă incontrolabil, iar actorul nu și-a putut ierta acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o pățanie ușor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăști. Era o fetiță, Nicoleta Iancu.

Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria orașului a hotărât să-i bage în spate și o trupă de dansatori, din care doi cam beți. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg.

ADVERTISEMENT

Iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. Fetița a început să plângă. M-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopțile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând”, a spus Bebe Cotimanis despre plecarea de la Pro TV, conform CanCan.

Nicoleta l-a iertat pe Bebe Cotimanis

După ce a renunțat la rolul de jurat, Bebe Cotimanis a avut ocazia să se întâlnească cu concurenta de la Români au talent la un spectacol. Evenimentul a avut loc un an mai târziu, dar actorul a fost ușurat pentru că Nicoleta l-a asigurat că l-a iertat.

ADVERTISEMENT

„Am simțit o ușurare atunci. Am considerat-o extraordinară. Printr-o întâmplare, unul dintre concurenți a dispărut, iar Nicoleta a intrat în finală. Când eram în turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o puștoaică… mai bătrână cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat, înainte de spectacol”, a menționat Bebe Cotimanis.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece...
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el...
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape 100 de peşteri
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre...
Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre ele
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul...
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul Rusiei
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1