Life

Bebe Cotimanis, adevărul despre plecarea de la Pro TV: „O vedeam mereu plângând”

Bebe Cotimanis a spus abia acum adevărul despre plecarea de la Pro TV. Doar un an a stat în juriu la Românii au talent.
09.04.2023 | 16:54
Bebe Cotimanis adevarul despre plecarea de la Pro TV O vedeam mereu plangand
Bebe Cotimanis a vorbit despre plecarea de la Pro TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis a stat un an în juriu la Românii au talent, emisiune difuzată pe Pro TV. Ulterior, a fost înlocuit de Florin Călinescu, iar acum a spus adevărul despre motivul pentru care a încheiat colaborarea cu trustul de televiziune.

Bebe Cotimanis a spus de ce a plecat de la Pro TV

Bebe Cotimanis a plecat din juriul emisiunii Românii au talent, difuzate pe Pro TV, în 2015. Acesta nu a petrecut decât un an la masa juraților înainte să fie înlocuit de Florin Călinescu. Actorul din Lia a vorbit deschis despre subiect în cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Astfel, Bebe Cotimanis a mărturisit că show-ul de la Pro TV l-a făcut să resimtă multă vinovăție. Acesta a avut, la momentul respectiv, de ales dintre doi concurenți care urmau să ajungă în finală. Pentru că nu a mai fost mulțumit de prestația unei fetițe, i-a spus că trebuie să plece.

Numai că, reacția avută de micuță avea să-l chinuie pe tatăl vitreg al Adei Dumitru. La auzul discursului dezamăgitor, Nicoleta a început să plângă incontrolabil, iar actorul nu și-a putut ierta acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o pățanie ușor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăști. Era o fetiță, Nicoleta Iancu.

Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria orașului a hotărât să-i bage în spate și o trupă de dansatori, din care doi cam beți. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg.

ADVERTISEMENT

Iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. Fetița a început să plângă. M-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopțile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând”, a spus Bebe Cotimanis despre plecarea de la Pro TV, conform CanCan.

Nicoleta l-a iertat pe Bebe Cotimanis

După ce a renunțat la rolul de jurat, Bebe Cotimanis a avut ocazia să se întâlnească cu concurenta de la Români au talent la un spectacol. Evenimentul a avut loc un an mai târziu, dar actorul a fost ușurat pentru că Nicoleta l-a asigurat că l-a iertat.

ADVERTISEMENT

„Am simțit o ușurare atunci. Am considerat-o extraordinară. Printr-o întâmplare, unul dintre concurenți a dispărut, iar Nicoleta a intrat în finală. Când eram în turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o puștoaică… mai bătrână cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat, înainte de spectacol”, a menționat Bebe Cotimanis.

ADVERTISEMENT
Tags: