Life

Filmul Titanic revine pe micile ecrane. Cine va interpreta rolurile lui Jack și al lui Rose

Vești bune pentru fanii celebrului film Titanic. Pelicula revine după 25 de ani de la lansare și avem noutăți despre rolurile lui Jack și al lui Rose.
18.01.2023 | 19:29
Filmul Titanic revine pe micile ecrane Cine va interpreta rolurile lui Jack si al lui Rose
Filmul Titanic revine la 25 de ani de la lansare. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Filmul Titanic a fost considerat și este în continuare unul dintre cele mai emoționante filme de până acum.

Noua versiune a filmului Titanic apare în curând

Cu siguranță nu puțini sunt cei care au plâns în timpul scenelor dramatice filmate în urmă cu mai bine de 25 de ani. Iată că acum, pelicula revine în cinematografe, într-o versiune actualizată.

ADVERTISEMENT

De luna viitoare, fanii filmului Titanic vor putea să revadă producția, însă cu o serie de noutăți. Povestea este aceeași, iar protagoniștii sunt tot Jack și Rose.

Totuși, regizorul James Cameron a vrut să lanseze o versiune mai nouă și poate chiar mai de mare succes decât ce am văzut până acum.

ADVERTISEMENT

Regizorul a anunțat la Globurile de Aur 2023 că noul film Titanic va avea o continuare, care va ilustra povestea dintre Rose și Jack, într-o versiune actualizată.

La acel moment au început să apară și posibilele nume ale protagoniștilor filmului. Deși mulți se așteptau să îi vadă tot pe Leonardo DiCaprio și pe Kate Winslet din nou pe platoul de filmare, iată că aici lucrurile sunt ceva mai dificile.

ADVERTISEMENT

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, din nou în filmul Titanic?

Mai exact, regizorul filmului a explicat că Leonardo DiCaprio nu a fost deloc ușor de convins să intre în pielea lui Jack, în condițiile în care rolul său a stârnit nenumărate controverse.

De asemenea, în momentul în care i s-a propus rolul, actorul spunea că povestea ar fi una destul de plictisitoare. Regizorul a mai precizat însă că dacă Leonardo DiCaprio și Kate Winslet nu ar fi jucat încă de prima oară în filmul Titanic, exista posibilitatea ca pelicula să nu fi avut același succes.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut deci ce va urma în pelicula actualizată.

Să nu uităm că pe cât de mare succes a avut filmul Titanic, pe atât de criticat a fost. Scena în care Jack se sacrifică pentru a o salva pe Rose a fost comentată ani în șir, în condițiile în care mulți spuneau că tânărul putea să scape cu viață.

Tocmai din acest motiv, regizorul James Cameron și-a dorit o nouă versiune pentru Titanic care va marca aniversarea celor 25 de ani de la lansare.

S-ar părea că noul film Titanic va aduce un alt deznodământ pentru Jack, a mai adăugat el.

ADVERTISEMENT
Tags: