Life

Kate Winslet le răspunde celor care susțin că Leonardo di Caprio nu putea să se salveze în Titanic din cauza ei: „Nu eram grasă”

Kate Winslet le răspunde abia acum celor care au criticat-o pentru greutatea ei după ce a apărut în Titanic, filmul cu cele mai multe statuete Oscar.
28.12.2022 | 18:34
Kate Winslet le raspunde celor care sustin ca Leonardo di Caprio nu putea sa se salveze in Titanic din cauza ei Nu eram grasa
Kate Winslet, răspuns pentru cei care au spus că era „prea mare” în Titanic. Foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

După filmul Titanic, unde a interpretat rolul tinerei Rose DeWitt Bukater, Kate Winslet s-a lovit de numeroase critici legate de greutatea ei. Acum, actrița în vârstă de 47 de ani dă de pământ cu cei care au judecat-o pentru felul în care corpul său arăta.

Kate Winslet, dură cu cei care au criticat-o pentru greutatea sa, după ce a apărut în Titanic

Kate Winslet avea doar 19 ani atunci când a fost aleasă pentru a interpreta rolul lui Rose DeWitt Bukater în Titanic, filmul cu cele mai multe statuete Oscar. 

ADVERTISEMENT

După difuzarea celebrei pelicule din 1997, multe persoane au criticat-o pe actriță pentru greutatea ei, considerând că Jack, interpretat de Leonardo di Caprio, ar fi putut urca pe ușa plutitoare și supraviețui, dacă ea ar fi fost mai slabă.

„Mi-au spus că sunt prea mare. De ce au fost atât de răutăcioși cu mine? Eu nici măcar nu eram grasă!”, a declarat actrița din Titanic, citată de Click.ro.

ADVERTISEMENT

De altfel, Kate Winslet a mărturisit că mult timp s-a confruntat cu astfel de critici. Dacă acum multe vedete promovează ideea de body positivity, atunci când Kate Winslet și-a început cariera, primea rolurile în funcție de greutatea sa.

Actrița care a adus-o la viață pe Rose în Titanic, acum în vârstă de 47 de ani, le-a răspuns celor care au pus-o la zid pentru corpul său și a explicat ca acest tip de comportament poate afecta profund pe cineva.

ADVERTISEMENT

„Le-aș fi spus jurnaliștilor, aș fi răspuns, aș fi spus: ‘Nu îndrăzniți să mă tratați așa. Sunt o femeie tânără, corpul meu se schimbă, îmi dau seama de acest lucru, sunt profund nesigură, sunt îngrozită, nu faceți asta mai greu pentru mine decât este deja’”, a mărturisit Kate Winslet.

Mai mult, Kate Winslet a mărturisit că atunci când studia actoria, i s-a spus să se mulțumească cu rolurile de „fată grasă”.

ADVERTISEMENT

„Poate avea un efect extrem de negativ. Vedetele sunt supuse unui control care este inimaginabil, mai mult decât poate face față o persoană tânără și vulnerabilă.

În industria cinematografică se întâmplă cu adevărat. Când eram mai tânără, agentul meu primea telefoane care spuneau: ‘Care e greutatea ei?’”, a adăugat Kate Winslet.

Jack nu ar fi putut supraviețui

Chiar dacă gurile rele au afirmat că dacă Rose era mai slabă, Jack ar fi putut urca pe plută și supraviețui, regizorul James Cameron a realizat un studiu științific și a demonstrat că acest lucru nu ar fi fost posibil. 

„Am făcut un studiu științific pentru a pune totul să se odihnească o dată pentru totdeauna. Am luat doi cascadori care au aceeași masă corporală ca a lui Kate și Leo, am pus senzori peste tot.

I-am pus în apă cu gheață și am testat pentru a vedea dacă ar fi putut supraviețui printr-o varietate de metode.

Răspunsul a fost că nu aveau cum să supraviețuiască amândoi. Doar unul putea”, a spus regizorul, conform sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: