News

Final cumplit pentru un băiețel de 9 ani, la Galați. A căzut de pe bicicletă, iar ghidonul i-a intrat în gât

Tragedie fără margini la Galați, duminică, acolo unde un băiețel de 9 ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă, iar ghidonul i-a intrat în gât.
10.09.2023 | 21:16
Final cumplit pentru un baietel de 9 ani la Galati A cazut de pe bicicleta iar ghidonul ia intrat in gat
Caz tragic la Galați: un băiețel de 8 ani, decedat sub ochii părinților. A căzut de pe bicicletă și ghidonul l-a rănit la gât. Sursa foto (ilustrativ): replicahd.ro
ADVERTISEMENT

Un băiețel de doar 9 ani a murit, duminică după-amiază, la Galați. Micuțul a căzut de pe bicicletă, iar ghidonul acesteia i-a străpuns gâtul. Tragedia s-a petrecut sub ochii părinților.

Caz tragic la Galați: un băiețel de 8 ani, decedat sub ochii părinților. A căzut de pe bicicletă și ghidonul l-a rănit la gât

Din primele informații, accidentul din cursul acestei zile s-a produs pe Faleza Superioară a Dunării, pe trotuar, în dreptul Parcului Viva. Micuțul de 8 anișori era însoțit de părinții săi.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, în timp ce se dădea cu bicicleta, minorul a căzut. Se pare că ghidonul i-ar fi intrat în gât. Copilul a mai apucat să facă câțiva pași către mama lui, iar apoi s-a prăbușit. Din păcate, medicii nu au reușit să îi salveze viața, notează Pro Lider FM.

La scurt timp după cădere, băiețelul a intrat în stop cardio-respirator. Pe Faleza din Galați a ajuns rapid o ambulanță, care a început manevrele de resuscitare specifice în astfel de cazuri.

ADVERTISEMENT

Întrucât nu s-a reușit stabilizarea copilului la fața locului, medicii au luat decizia ca acesta să fie transportat de urgență la Spitalul de Copii din Galați. În tot acest timp al deplasării, manevrele de resuscitare au continuat.

Încă de la spital, starea micuțului era foarte gravă, iar prognosticul medicilor unul rezervat. Nu a durat mult, iar copilul a decedat. Medicii legiști urmează să stabilească, în urma analizelor, care a fost cauza decesului.

ADVERTISEMENT

Val de mesaje de condoleanțe pentru familia îndurerată

Luni, 11 septembrie, micuțul ar fi trebuie să revină în bancă alături de colegii săi, în prima zi de școală din anul 2023-2024. Era elev în clasa a II-a a Școlii nr. 2 din Galați. Poliția a anunțat că a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

În mediul online curg deja mesajele de condoleanțe după această tragedie. Iată doar câteva dintre acestea:

ADVERTISEMENT
  • Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște iar părinților multă putere să treacă peste acest necaz
  • Dumnezeu sa îl odihneasca in lumina lui alături de îngeri! Doamne întărește-i pe părinți
  • Dumnezeu sa ierte acest îngeraș de copil! Drum lin spre rai!
  • Dumnezeu să-l odihnească pe bietul copil care dintr-o bucurie a plimbării cu părinții pe faleză, a ajuns la o nenorocire! Iar părinților multă putere, pentru că e greu să-ți pierzi mamă, tată, frate, soră, dar copilul…
ADVERTISEMENT
Tags: