Life

Chefi la cuțite 2021. Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9

Chefi la cuțite 2021 a stabilit numele concurentului care pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro: Narcisa Birjaru din echipa lui Cătălin Scărlătescu.
16.06.2021 | 18:49
Chefi la cutite 2021 Narcisa Birjaru a castigat sezonul 9
Chefi la cuțite 2021. Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT
16-06-2021
21:00

Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la Cuțite

Gina Pistol, alături de Irina Fodor, cele două prezentatoare ale Chefi la Cuțite, au anunțat numele marelui câștigător. Astfel farfuria de aur și titlul Chefi la Cuțite sezonul 9 au fost câștigate de Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

16-06-2021
20:25

Deserturile finalistilor de la Chefi la Cuțite

Deserturile pregătite de finaliștii de la Chefi la Cuțite sunt făcute să îi impresioneze pe cei 15 jurați. Pentru desertul din finala Chefi la Cuțite Elena Matei și echipa ei a pregătit 3 mousse-uri de ciocolată cu caramel și miso, Cătălin Amarandei, și ”ucenicii” săi, a făcut cremă de ciocolată, glazee de ciocolată cu caramel, cocos și mai multe piure-uri de fructe, iar Narcisa Birjaru și concurenții conduși de ea au făcut mousse de ciocolată cu jeleu de mango și zmeură.

16-06-2021
19:43

Ce au gătit finaliștii Chefi la Cuțite la proba main course?

Main course finaliștilor de la Chefi la Cuțite au ajuns în fața juriului. Jurații, cei 15, vor gusta cele trei meniuri propuse: monk fish cu piure de conopidă pentru Elena Matei, black cod cu Saint Jacques pentru Cătălin Amarandei și mușchi de vită cu cartof dulce și pure de păstârnac cu trufe pentru Narcisa Birjaru.

16-06-2021
18:44

Ce au gătiti finaliștii Chefi la Cuțite la proba de starter

Starterele finaliștilor de la Chefi la Cuțite ajung în fața juriului. Jurații, cei 15, vor gusta cele trei meniuri propuse: salată de crab pentru Elena Matei, raviollo cu carne de crab pentru Cătălin Amarandei și see-breeze-starter cu creveți pentru Narcisa Birjaru.

16-06-2021
17:56

A început prima probă a finalei Chefi la Cuțite

”E ziua voastră, e momentul vostru”, a spus Irina Fodor înainte de a da startul primei probe a finalei Chefi la Cuțite. Cei trei finaliști vor realiza, alături de echipele lor, 15 porții pentru jurații invitați în emisiunea Chefi la Cuțite, iar timpul pe care îl au la dispoziție este de 4 ore.

16-06-2021
17:33

Elena Matei a provocat adevărate intrigi în finala Chefi la Cuțite

Elena Matei, concurenta lui Sorin Bontea, este, cu adevărat, un om de show si a fost cea care a declanșat intrigile din finala Chefi la Cuțite. Iar dacă Cătălin l-a ales pe Ștefan, prima opțiune a Elenei, motiv pentru care ea l-a ales pe Florin, tot din echipa lui Florin Dumitrescu. ”Sunt dezamăgit, sunt supărat, dar voi da tot ce pot pentru Elena”, a anunțat Florin. Narcisa l-a ales pe Alexandru, din echipa din care au făcut amândoi parte.

Fiecare concurent va avea 7 ajutoare în finala Chefi la Cuțite.

16-06-2021
16:58

Gina Pistol anunță câștigătorul Chefi la Cutite

În promo-ul difuzat de Antena 1, câștigătorul finalei Chefi la Cuțite este anunțat de Gina Pistol. Aflată de față, Irina Fodor, ”titulara” postului de prezentatoare al emisiunii după retragerea Ginei, pare să zâmbească, iar iubita lui Smiley, însărcinată la acea vreme spune, vizibil emoționată: ”Câștigătorul Chefi la cuțite este..”

15-06-2021
19:08

Gina Pistol a venit sa ii vada pe finalistii Chefi la Cutite

Gina Pistol a venit sa îi vadă pe finaliștii Chefi la Cutite, in ciuda faptului ca, pe când se filma, era încă însărcinată. ”Am venit să vă iau în brațe, felicitări tuturor, felicitari Elena, felicitări Cătălin, felicitări Narcisa”, a spus Gina Pistol, vizibil emoționată, abia stăpânindu-și lacrimile.

15-06-2021
18:54

Al treilea finalist de la Chefi la Cuțite

Al treilea finalist de la Chefi la Cuțite este Narcisa , din echipa lui Cătălin Scărlătescu. A gătit rață și, despre preparatul ei, Cătălin Scărlătescu spunea că îi place cum s eîmbină toate gusturile din farfurie.

15-06-2021
18:46

Primul finalist de la Chefi la Cutite

Primul finalist de la Chefi la Cutite este Cătălin Amarandei, cel care a gătit Black Cod Crispy și care i-a impresionat pe cei trei chefi cu farfuria prezentată în ultima probă a semifinalei. Cătălin Amarandei este în echipa lui Florin Dumitrescu.

15-06-2021
18:35

Al doilea finalist de la Chefi la Cuțite este Elena Matei

Al doilea finalist de la Chefi la Cuțite este Elena Matei, din echipa lui Sorin Bontea. ”O farfurie fără greșală”, a explicat Sorin Bontea. ”Este cel mai spectaculos concurent din sezonul 9”, a spus și Cătălin Scărlătescu.

15-06-2021
17:43

A fost stabilită proba semifinalei de la Chefi la Cuțite

A fost stabilită proba semifinalei de la Chefi la Cuțite. Concurenții de la Chefi la Cuțite trebuie să arate care este ”autograful” lor culinar. Mai mult, ei trebuie să aleaga și un pahar de vin pentru ”signature dish” realizat.

Câștigătorul emisiunii culinare de la Antena 1 va fi aflat curând, după ce 9 semifinaliști au luptat pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021. Ei au avut de parcurs două probe până acum, iar în seara aceasta mai au la dispoziție încă o șansă.

Cei 9 participanți ai renumitului show au gătit în prima semifinală, ce s-a desfășurat luni, 14 iunie, un preparat special care să le amintească de gustul de acasă, în timp ce a doua probă a fost bazată pe ciocolată, și nu oricum, ci fine dining.

ADVERTISEMENT

Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu, Valentina Ioniță și Narcisa Birjaru din echipa mov, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu, Cătălin Amarandei, Keed și Florin Revesz din echipa albastră, dar și Elena Matei și Rikito Watanabe din echipa verde au dat totul în timpul probelor.

Cine sunt participanții care luptă în finala de la Chefi la cuțite 2021

Marți, 15 iunie 2021, concurenții mai au de trecut o probă pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021. Fericiții norocoși vor fi aflați numai în competiția culinară de la Antena 1, începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT

După o probă care le-a pus la bătaie toate atuurile și îndemânarea, jurații de la Antena 1 au ales. Clasamentul final din sezonul cu numărul 9 al emisiunii culinare a fost stabilit chiar de chef Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Concurenții care au ajuns în marea finală de la Chefi la cuțite 2021, în lupta pentru premiul de 30.000 de euro, vor trebui să dea totul miercuri, 16 iunie, când va fi ales marele câștigător.

ADVERTISEMENT

Prima probă din semifinală, gustul copilăriei, a fost jurizată de persoanele dragi din viața concurenților. Cea de-a doua probă i-a avut în juriul pe unii dintre participanții sezonului cu numărul 8.

Desertul gătit la ceas de seară a fost realizat cu un mic ajutor. Concret, candidații pentru marea finală de la Chefi la cuțite au gătit alături de rude, care au fost de un real ajutor.

ADVERTISEMENT

Jurații de la Chefi la cuțite 2021, impresionați de semifinaliștii de la Antena 1

„Cu mult timp în urmă vedeam finaliștii, îi simțeam. Dar astăzi nu mai știu. Mă uit la voi și văd atâtea farfurii superbe! Sunteți fabuloși!”, spune chef Cătălin Scărlătescu, potrivit a1.ro.

Florin Dumitrescu este la rândul său impresionat de parcursul concurenților de la Chefi la cuțite, asta și pentru că a reușit să ajungă în semifinală datorită farfuriilor gătite până acum de candidații din echipa sa.

„Nu ni s-a mai întâmplat până acum să ajungem în semifinală și să nu știm care ar fi farfuria bună pentru finală, sau pe care să o alegem. Bravo!”, adaugă chef Florin Dumitrescu, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că...
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că "s-a culcat cu jumate din vestiar"
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Primele probleme pentru judecătoarea din cazul Vlad Pascu, după ce a întrebat dacă...
Primele probleme pentru judecătoarea din cazul Vlad Pascu, după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sala de judecată
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi...
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani
Se schimbă regulile RCA. Avantaj pentru păgubiți
Se schimbă regulile RCA. Avantaj pentru păgubiți
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării...
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării ar fi problemele cu alcoolul ale soției sale
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă