Life

Finala iUmor. Andrei Garici, câștigătorul sezonului 10! Pleacă acasă cu 20.000 de euro

Emisiunea iUmor va desemna în seara aceasta marele câștigător al sezonului cu număr 10. Doar 12 concurenți au intrat în marea finală și au șansa să lupte pentru premiul pus la bătaie de producătorii de la Antena 1.
26.05.2021 | 01:05
Finala iUmor Sezon 10. Cine va câștiga marele premiu? Lista completă a concurenților. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
26-05-2021
22:06

Andrei Garici, câștigătorul sezonului 11 iUmor

Update, ora 01:00. Andrei Garici a câștigat marea finală a emisiunii iUmor! Concurentul a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo sunt pregătiți să râdă cu gura până la urechi la numerele norocoșilor care au ajuns până în ultima etapă a show-ului. Cei 12 participanți au fost aleși deja și trebuie să dea totul pentru a-i impresiona pe cei de acasă.

Telespectatorii sunt cei care votează favoritul de la iUmor sezon 10, după ce jurații văd numerele de pe scena de la Antena 1. Intră la vot numai concurenții care primesc trei like-uri din partea juraților, așadar lupta nu va una deloc ușoară pentru ei.

ADVERTISEMENT

iUmor Sezon 10, marea finală. Care sunt cei 12 participanți norocoși

Participanții care vor intra în marea finală de la iUmor sezon 10 sunt: Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștefania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz.

Celor 11 enumerați mai devreme li se alătură și Andrei Garici, care a ocupat ultimul loc în ultima semifinală a emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost preferatul juraților, care i-au oferit o a doua șansă după ce i-a adus un omagiu bunicului său, moment în care a vorbit despre amintirile sale din copilărie.

Concurentul nu a reușit să-i dea pe spate din prima pe jurații de la Antena 1, însă a avut posibilitatea să prezinte și un al doilea număr.

ADVERTISEMENT

Andrei Garici a prezentat roast-ul pregătit pentru marea finală de la iUmor sezon 10, în felul acesta reușind să treacă de la agonie la extaz.

Andrei Garici, concurent iUmor
Andrei Garici, concurentul de la iUmor care a primit o doua șansă de la jurați. Sursa foto: Instagram.com

Cum vor fi votați concurenții de la iUmor sezon 10, în marea finală

Acum că ne-am lămurit în privința concurenților care vor urca pe scena de la iUmor sezon 10, haideți să vedem și cum vor fi votați aceștia în marea finală. Primul pas este să primească un număr de trei „Thumbs up” din partea juraților.

ADVERTISEMENT

Numai participanții care întocmesc această „calitate” vor trece în a doua etapă, cea a votului publicului. În cadrul finalei iUmor sezon 10, difuzată miercuri, 26 mai 2021, telespectatorii își pot vota favoriții într-un interval de numai 20 de minute.

Voturile celor de acasă se exprimă prin SMS la 1313, în timpul show-ul care începe de la ora 20:30. Potrivit a1.ro, marele câștigător va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Câștigătorii iUmor de până acum sunt: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul II), Doina Teodoru (sezonul III), Ana Maria Caliţa (sezonul IV), Andrei Cojocaru (sezonul V), Irena Boclincă (sezonul VI), Mukinka (sezonul VII), Edi Vacariu (sezonul VIII) și Andrei Ungureanu (sezonul IX).

ADVERTISEMENT