News

Finala Românii au talent. Radu Palaniţă a câştigat marele premiu de 120.000 de euro

30.05.2020 | 00:17
Finala Romanii au talent Radu Palanita a castigat marele premiu de 120000 de euro
Finala Românii au talent. Radu Palaniţă a câştigat marele premiu de 120.000 de euro. Sursa foto: Captura Pro TV
ADVERTISEMENT

Finala Românii au talent din 29 mai 2020 va putea fi urmărită începând cu ora 20:30. Sezonul cu numărul 10 din show-ul „Românii au talent” a ajuns la final. În seara aceasta, de la ora 20:30, numai pe Pro TV, fanii emisiunii vor putea urmări „lupta” pentru marele premiul de 120.000 de euro care se va da între cei 10 concurenți care au primit din partea juraților Golden Buzz.

UPDATE 12:14. Radu Palaniţă a câştigat finala Românii au talent, sezonul 10, şi cel care a luat marele premiu de 120.000 de euro.

ADVERTISEMENT

UPDATE 23:58. Vlad Ciobanu a fost desemnat de telespectatori câștigătorul premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro pus la bătaie de DERO.

UPDATE 23:13. S-a dat START VOT! Românii de pretutindeni pot vota prin SMS și online concurentul preferat.

ADVERTISEMENT

UPDATE 23:11. Mihai Țigaret, un tânăr talentat la pian care se pregătește de admiterea la Conservator deși are numai 13 ani. A primit al șaselea Golden Buzz, iar în seara aceasta nu a dezamăgit cu absolut nicio notă.

UPDATE 23:00. Gennady Tkachenko – Papizh, un moment cu adevărat surprinzător.

UPDATE 22:40 Siena Vușcan, micuța „chinezoaică”, de numai 10, fetița care a învățat să cânte după ureche, ascultând melodiile preferate pe telefon. Micuța visează să devină cântăreață de operă și să cânte pe cele mai mari scene internaționale.

ADVERTISEMENT

https://www.instagram.com/p/CAyKC55HZf4/

UPDATE 22:19. Theodor Marcu, băiețelul de 6 ani, care reușește să facă adunări în timp ce cântă la pian sau fredonează o poezie. Copilul cu o inteligență sclipitoare a uimit din nou telespectatorii.

UPDATE 22:05. Sara Ardeleanu, un fenomen de talie mondială, o copilă de numai 10 ani care a impresionat prin dansul ei de nota 10.

ADVERTISEMENT

UPDATE 21:43. Erno Vargo, de profesie spălător de vase l-a impresionat pe Andi Moisescu care a apăsat GOLDEN BUZZ-ul, tânărul nedezamăgind nici în seara aceasta. Bărbatul a emoționat prin interpretarea sa impecabilă.

UPDATE 21:28. DUO MAINTENANT i-a lăsat fără aer nu numai pe jurați, dar și pe telespectatori fiind perechea perfectă de acrobație, femeia fiind antrenată în trecut de însăși Nadia Comăneci.

UPDATE 21:15. Aura Marcu, un exemplu demn de urmat, dovadă că pasiunea este foarte importantă.

UPDATE 21:00. Daria Călugăru ne-a adus tuturor aminte de copilărie și de jocuri, făcând o coregrafie cap- coadă pe hoverboard, fetița mărturisind că mulți copii i-au cerut să învețe să danseze, de aceea și-a făcut vlog pe Youtube.

View this post on Instagram

Nu uitați să o susțineți dacă v-a plăcut 🤩🥳

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent) on

UPDATE 20:45. Radu Palaniț a fost primul concurent din marea finală Românii au talent, sezonul 10.

UPDATE 19:00. A mai rămas puţin timp până la marea finală Românii au talent, sezonul 10, aşa cum anunţă şi cei de la Pro TV pe Instagramul emisiunii.

Finala Românii au talent, 29 mai 2020

Aura Marcu, Daria Călugăru, Duo Maintenant, Erno Varga, Gennady Tkachenko, Mihai Țigaret, Radu Palaniță, Sara Ardeleanu, Siena Vușcan și Theodor Marcu sunt cei 10 concurenți norocoși care în seara aceasta, vineri, 29 mai, se vor confrunta în finala „Românii au talent”, dar nu de pe scena emisiunii, ci direct din propria sufragerie.

Finala mult iubitei emisiuni de la Pro TV „Românii au talent” va fi una atipică din cauza pandemiei de coronavirus. Așa se face că jurații vor urmări momentele din fotoliul de acasă, ceea ce înseamnă că finala show-ului se va desfășura fără public.

Cum urmează să fie votați concurenții în finala „Românii au talent”

Fanii și telespectatorii din țară, dar și de peste hotare vor avea posibilitatea de a-și vota concurentul favorit. Așadar, talentul este în mâinile lor, în timp ce câștigătorul este doar la un vot distanță. Ești curios să afli cine va câștiga sezonul cu numărul 10? Urmărește finala „Românii au talent”, începând cu ora 20:30!

Oamenii pot vota concurentul preferat prin SMS la numărul 1264, trimițând codul de votare aferent fiecărui concurent din finala „Românii au talent”. De asemenea, telespectatorii mai pot vota și online, accesând  https://vot.romaniiautalent.protv.ro/. 

Care este valoarea premiului cel mare în finala Românii au talent

Finala „Românii au talent” cu numărul 10 aduce surprize uriașe atât pentru participanți, cât și pentru fanii emisiunii de la Pro TV. Unul dintre cei 10 concurenți va pleca acasă cu premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro, însă și alți doi participanți vor fi la fel de norocoși.

Pentru prima dată în istoria emisiunii vor exista alte două premii. Concurentul clasificat potrivit voturilor pe locul 2 va primi un premiu care se ridică la valoarea de 20.000 de euro, în timp ce participantul care va ocupa podiumul, pe locul 3, se va alege cu 10.000 de euro.

Totodată, tot în seara acesta, în timpul finalei „Românii au talent” se va desemna și concurentul care va primi premiul de originalitate, acesta fiind votat tot de public până joi, 28 mai.

Ce ar face Siena Vușcan dacă ar câștiga premiul cel mare în finala Românii au talent

Siena Vușcan, fetița de 10 ani care s-a făcut remarcată în emisiunea de la Pro TV, a mărturisit ce va face cu banii dacă va intra în posesia premiului cel mare, concurenta numărându-se printre favoriții publicului.

Supranumită și micuța „chinezoaică”, Siena a dezvăluit într-un interviu pentru click.ro că își va cumpăra bomboane, o căsuță în pădure, dar îi va da și tatălui ei.

„Îmi imaginez că sunt într-un basm și am găsit un săculeț cu galbeni. Dau o mână de galbeni școlii mele, de un galben îmi umplu pumnii cu bomboane pe care le presar peste cea mai mare înghețată din lume.

Îi dau câțiva și tatei pentru o dubiță, o mână de galbeni o dau pentru o căsuță în pădure, iar restul pun de-o parte, pentru studii”, a spus concurenta care a primit Golden Buzz de la Andra.

 

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Şofer din Sibiu, pozitiv la 4 droguri cu aparatul DrugTest, nevinovat. Rezultatele analizelor...
Şofer din Sibiu, pozitiv la 4 droguri cu aparatul DrugTest, nevinovat. Rezultatele analizelor de laborator au ieşit negative. "Lumea mă făcea drogat"
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Denis Rifai și Dan Bittman, surprinși din nou împreună. Unde i-au fotografiat paparazzi
Denis Rifai și Dan Bittman, surprinși din nou împreună. Unde i-au fotografiat paparazzi
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Cum arăta armata lui Vlad Ţepeş. Voievodul avea la dispoziție un număr neașteptat...
Cum arăta armata lui Vlad Ţepeş. Voievodul avea la dispoziție un număr neașteptat de mic de soldați