Life

Fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor, prima apariție la televizor. Băiatul a fost născut la 5 luni și a avut șanse minime de supraviețuire

Adi, fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor, pentru prima dată la televizor. I-a mulțumit medicului care i-a salvat viața. Băiatul s-a născut prematur și cântărea doar 815 grame.
06.04.2022 | 16:04
Fiul Cristinei Batlan de la Imperiul Leilor prima aparitie la televizor Baiatul a fost nascut la 5 luni si a avut sanse minime de supravietuire
Băiatul Cristinei Bâtlan s-a născut la 5 luni și jumătate. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Adi, fiul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor, s-a născut prematur, la 5 luni și jumătate. Micuțul cântărea doar 815 grame și medicii nu-i dădeau nicio șansă. Cu toate acestea, Ana Culcer, un cunoscut doctor pediatru a reușit să-i salveze viața.

Fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor, prima apariție la televizor. I-a mulțumit femeii care i-a salvat viața

Adrian este fiul Cristinei Bâtlan, fondatoarea brandului Musette. El s-a născut prematur, la doar 5 luni și jumătate, iar medicii nu i-au dat nicio șansă la viață. Mama lui nu a renunțat și a cerut ajutorul Anei Culcer, cunoscută pentru minunile pe care le-a făcut pentru nou-născuți.

ADVERTISEMENT

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Cristina Bâtlan i-a mulțumit doctoriței care i-a salvat copilul. Tot aici, Adi a fost invitat în platou pentru a-i face o surpriză Anei Culcer.

„Ești un vindecător. Câteodată se spune că nu numai inteligența, priceperea, știința te ajută, ci ai nevoie și de Dumnezeu pentru a face unele lucruri să se întâmple.

ADVERTISEMENT

Eu cred că Ana Culcer e mesagerul lui Dumnezeu. Mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi în fiecare zi. Te iubesc și te admir mult de tot”, a transmis jurata Imperiul Leilor.

Ana Culcer ține și acum legătura cu Adi și Cristina Bâtlan. Își amintește că atunci când l-a luat în îngrijire pe băiat de la maternitatea unde s-a născut, era atât de mic încât îl putea ține în palmă.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine e ca a doua mamă”

Fiul juratei de la Imperiul Leilor i-a adus flori femeii care i-a salvat viața și i-a mulțumit încă o dată pentru tot ce a făcut pentru el.

„Pentru mine e ca a doua mamă. O simt tot timpul lângă mine. Când am nevoie de ceva, o sun. Mă ajută cu tot ce am nevoie. Din ce mi-a povestit mama, știu că este un erou și o iubesc foarte, foarte mult”, a spus Adi.

ADVERTISEMENT

Fiul Cristinei Bâtlan își dezvoltă propria afacere

În 2022, Adi este perfect sănătos. Le calcă pe urme părinților săi și pune bazele unei afaceri. Vrea să producă tot încălțăminte, dar un model cu care să revoluționeze piața din România.

„Merg pe urmele lor, dar într-un alt domeniu. Este un gol în piață pe zona de încălțăminte foarte exclusivista”, a declarat fiul Cristinei Bâtlan.

ADVERTISEMENT