Life

Fiul lui Cristian Țopescu, apariție de senzație la Chefi la cuțite. Cum arată tânărul de 23 de ani

Băiatul cel mic al regretatului Cristian Țopescu, moment rar la Chefi la cuțite. Cum arată Sebastian Felix la 23 de ani.
13.10.2022 | 08:46
Fiul lui Cristian Topescu aparitie de senzatie la Chefi la cutite Cum arata tanarul de 23 de ani
Băiatul lui Cristian Țopescu, moment rar la Chefi la cuțite. Cum arată Sebastian Felix la 23 de ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul celebrului comentator sportiv a avut o apariție de senzație în emisiunea culinară Chefi la Cuțite, unde a venit însoțit de iubită. Cum arată tânărul de 23 de ani și ce meserie a ales să facă departe de țara natală.

Băiatul lui Cristian Țopescu, moment rar la Chefi la cuțite. Cum arată Sebastian Felix la 23 de ani

Cristian Țopescu a avut trei copii din trei mariaje diferite, cel mai mic fiind Sebastian Felix din căsnicia cu Christel Ungar. Tânărul de 23 de ani a dorit să-și facă un nume fără să fie asociat cu regretatul său tată.

ADVERTISEMENT

A lucrat în străinătate pentru că nu a dorit să fie ”ajutat” datorită faimei figurii paterne. A vrut să-și creeze propriul drum și a locuit la Milano, la Viena și în Germania, unde s-a ocupat de partea vizuală în domeniul modei.

Băiatul cel mic al comentatorului sportiv a ajuns la Chefi la cuțite, unde a povestit ce meserie are, dar și unde a studiat. Toată lumea a putut să vadă cum arată fiul jurnalistului român care a încetat din viață la 81 de ani.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu. De aceea am lucrat în străinătate, ca să știu că nu există niciun fel de mod în care să fiu ajutat prin simplul fapt că m-am născut cu un nume, pentru că nu este meritul meu.

Niciodată în familia mea nu s-a crescut pe scandal, nu s-a crescut pe drame, tot timpul a fost un respect și un calm și cumva am vrut să onorez chestia asta și să continui la fel”, a spus Sebastian Țopescu, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

În prezent, tânărul de 23 de ani este fashion editor și stilist. De asemenea, fiul cel mic al lui Cristian Țopescu adoră călătoriile și este foarte motivat să demonstreze că poate evolua și fără a fi comparat cu figura paternă.

Sebastian Țopescu, preparat inedit la Chefi la cuțite

Sebastian Țopescu, cunoscut de cei apropiați ca Basti, a ales un preparat special pentru emisiunea culinară Chefi la cuțite. Tânărul de 23 de ani le-a gătit chefilor carpaccio de ananas cu brânză de capră.

ADVERTISEMENT

A venit să-și depășească reticența față de ochiul public din România și a luat totul ca pe o provocare. Fiul lui Cristian Țopescu s-a concentrat pe aspectul preparatului său, dovadă că pentru gust a primit doar un cuțit.

Cu toate acestea Sebastian Țopescu a primit din partea celor trei jurați de la Antena 1 un cuțit de aur pentru invitații speciali ai emisiunii.

ADVERTISEMENT