Life

Ce s-a ales de casa în care a murit Cristina Ţopescu. Cine locuieşte acum în ea

S-a aflat ce s-a întâmplat cu locuința în care Cristina Țopescu și-a dat ultima suflare. Casa nu i-ar fi aparținut regretatei jurnaliste, iar acum este locuită de altcineva.
24.08.2022 | 07:57
Ce sa ales de casa in care a murit Cristina Topescu Cine locuieste acum in ea
Cum arată acum casa în care a murit Cristina Țopescu. Foto: Facebook/ Click.ro
ADVERTISEMENT

Cristina Țopescu a murit în 2019, chiar înainte de Anul Nou, însă decesul său a fost declarat abia trei săptămâni mai târziu, când o vecină îngrijorată a alertat autoritățile. La aproximativ doi ani de la tragicul eveniment, casa în care jurnalista și-a dat ultima suflare este locuită de altcineva.

Ce se întâmplă acum cu casa în care a murit Cristina Țopescu și de ce cine este locuită

Cristina Țopescu s-a stins din viață în luna decembrie a anului 2019, în urma unui infarct miocardic, suferit în timpul somnului.

ADVERTISEMENT

Decesul a fost constatat trei săptămâni mai târziu, atunci când o vecină a acesteia, alertată de faptul că avea telefonul închis de mai multe zile, a chemat autoritățile.

În vârstă de 59 de ani, fiica lui Cristian Țopescu locuia în Tunari, alături de șapte animale de companie, două dintre ele fiind găsite la rândul lor fără suflare în ianuarie 2022.

ADVERTISEMENT

La aproximativ doi ani de la tragedie, casa în care a locuit fostul consilier al ministrului Sănătății pare, la prima vedere, abandonată, după cum se arată în imaginile oferite de CanCan.ro. Iarba din curte este lăsată să crească, iar pe terasă sunt mai multe scaune înghesuite și câteva ghivece cu flori. Totuși, în grădină au fost plantate roșii.

De altfel, a dispărut și cușca în care Cristina Țopescu își ținea animalele, ea fiind mutată în apropierea casei unor vecini.

ADVERTISEMENT

Administratorul complexului rezidențial a dezvăluit pentru sursa menționată mai sus că, cel mai probabil, câinii au fost preluați de anumite asociații.

Casa în care a decedat Cristina Țopescu nu îi aparținea jurnalistei

Totodată, locuința în care Cristina Țopescu a locuit până în ultima clipă de viață nu i-ar fi aparținut, aceasta fiind doar închiriată pe o durată de trei ani.

ADVERTISEMENT

După decesul jurnalistei, proprietarul a renovat locuința. În prezent, a fost dată în folosință unei firme de construcții, care o folosește pentru a-și caza angajații.

„Era închiriată. A avut-o închiriată până a decedat. A  fost închiriată cred că vreo trei ani. Acum e o firmă din asta de construcții, care a închiriat-o și locuiesc muncitorii în ea.

E locuită de mult. Cam după ce a decedat, proprietarul a zugrăvit-o și a dat-o către închiriere!”, a declarat administratorul complexului de locuințe.

ADVERTISEMENT