Sport

Prima reacție a lui LeBron James, după ce fiul său a suferit un stop cardiac

Bronny, fiul lui LeBron James, a suferit un stop cardiac la un antrenament de baschet. Prima reacție a starului din NBA.
29.07.2023 | 18:19
Prima reactie a lui LeBron James dupa ce fiul sau a suferit un stop cardiac
Bronny, fiul lui LeBron James, a suferit un stop cardiac la antrenament. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
29-07-2023
15:23

LeBron James, prima reacție după ce fiul său a suferit un stop cardiac

Bronny, fiul lui LeBron James, a suferit un stop cardiac la unul dintre antrenamentele de baschet cu echipa Universității California de Sud. 

LeBron James a mărturisit că în următoarea perioadă o să dea mai multe detalii despre incident. Familia starului din NBA s-a reunit la trei zile după ce fiul său a acuzat probleme de sănătate. 

„Toată lumea este bine. Familia noastră este reunită şi vă transmitem toată dragostea noastră. Noi vom avea mai multe lucruri de spus când vom fi pregătiţi, dar vreau să le mulţumesc tuturor pentru sprijin, a contat pentru noi toţi!

Graţie reacţiei rapide şi eficace a echipei medicale a USC, Bronny James a fost tratat cu succes”, a scris LeBron James pe rețelele de socializare. 

Bronny, fiul cel mare al lui LeBron James, a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament de baschet la University of Southern California. Incidentul s-a petrecut luni, însă anunțul a fost făcut marți printr-un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al familiei. Starea lui Bronny este stabilă și a fost externat din secția de terapie intensivă.

Fiul lui LeBron James a suferit un stop cardiac la antrenament

Bronny este baschetbalistul celor de la USC Trojans, echipa Universității California de Sud. Datorită calităților impresionante, fiul lui LeBron James a intrat în atenția echipei de baschet a Statelor Unite pentru Campionatul Mondial U19 care va avea loc în iarna anului 2023.

ADVERTISEMENT

La un antrenament efectuat la începutul săptămânii, Bronny James a suferit un stop cardiac și a fost transferat la secția de terapie intensivă. Totuși, starea de sănătate a fiului lui LeBron James s-a ameliorat, fiind externat de la secția de terapie intensivă.

„Ieri, în timp ce se antrena, Bronny James a suferit un stop cardiac. Personalul medical a reușit să îl trateze pe Bronny și să îl ducă la spital. El este acum în stare stabilă și nu mai este la terapie intensivă. Cerem respect și intimitate pentru pentru familia James și vom actualiza informațiile din presă când vom avea mai multe detalii. 

ADVERTISEMENT

LeBron și Savannah doresc să transmită un mod public cele mai profunde mulțumiri și aprecieri personalului medical și sportiv al USC pentru munca lor incredibilă și pentru dedicarea lor pentru siguranța sportivilor lor”, se arată în comunicat.

Cine este Bronny, fiul lui LeBron James

Bronny James are o înălțime de 1,91 metri și este boboc în echipa de baschet a celor de la USC. În primăvara acestui an, fiul lui LeBron James a absolvit Liceul Sierra Canyon din Los Angeles. „Sunt al naibii de mândru de tine, puștiule! Nu am alte cuvinte în afară de TE IUBESC!”, a fost mesajul lui LeBron James după ce fiul său s-a alăturat echipei USC.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, LeBron James a susținut că singurul obiectiv pe care îl mai are în baschet este acela de a fi coleg de echipă cu fiul său. Starul celor de la Los Angeles Lakers mai are un băiat Bryce Maximus James, în vârstă de 16 ani, și o fată Zhuri Nova, în vârstă de 8 ani.

Principalul obiectiv al lui Bronny James era ca în 2024 să participe la draft-ul pentru intrarea în NBA. În vârstă de 38 de ani, LeBron James este pregătit de al 21-lea sezon în cea mai tare ligă de baschet din lume. De-a lungul carierei, LeBron James a ieșit campion de patru ori și tot de atâtea ori a fost declarat MVP.

ADVERTISEMENT

Cariera lui Bronny James ar putea fi afectată în urma acestor probleme de sănătate. Fiul lui LeBron James se numără printre cei mai valoroși tineri baschetbaliști care au fost selectați în draftul universitar pentru NCAA.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e...
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e viaţa în Buzescu fără canalizare şi gaze, dar cu palate
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie