Life

Fiul lui Rick Harrison de la Așii Amanetului a murit la doar 39 de ani. Cauza cumplită a decesului

Rick Harrison de la Așii Amanetului este în doliu după ce fiul său, în vârstă de numai 39 de ani, a încetat din viață. Care este cauza decesului.
20.01.2024 | 19:00
Fiul lui Rick Harrison de la Asii Amanetului a murit la doar 39 de ani Cauza cumplita a decesului
Rick Harrison e în doliu. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Adam, băiatul în vârstă de 39 de ani al lui Rick Harrison, vedeta emisiunii Așii Amanetului, a murit. Vestea tristă a fost confirmată chiar de starul emisiunii, iar poliția anchetează circumstanțele în care decesul s-a produs.

Rick Harrison de la Așii Amanetului și-a pierdut fiul de numai 39 de ani

Vedeta emisiunii Așii Amanetului, Rick Harrison, trece prin momente cumplite după ce fiul său de doar 39 de ani s-a stins din viață. Un reprezentat al show-ului a confirmat vestea tragică.

ADVERTISEMENT

Același lucru l-a făcut și starul, care a publicat în mediul o fotografie în care apare alături de Adam, pe care a însoțit-o cu un text sfâșietor. „Vei fi mereu in inima mea! Te iubesc Adam!”, este mesajul transmis de vedetă.

În secțiunea de comentarii, cunoscuții, dar și fanii, au fost curioși să afle ce se întâmplă sau i-au transmis condoleanțe. „Îmi pare așa de rău, omule”, a scris Donald Trump Jr. „Nu, nu îmi vine să cred, tocmai au dat vestea aici în Chile, îmi pare foarte rău, Doamne dă pace inimilor voastre.

ADVERTISEMENT

O îmbrățișare mare pentru voi și familia voastră”, „Îmi pare rău pentru pierderea ta”,  „Îmi pare rău. Sincere condoleanțe. O îmbrățișare din Chile”, sunt alte mesaje primite.

Care este cauza decesului tânărului

Motivul pentru ca fiul lui Rick Harrison s-a stins din viață este, conform reprezentantului de la Așii Amanetului, o supradoză, iar familia a aflat în cursul zilei de vineri despre tragedie.

ADVERTISEMENT

În prezent, Poliția din Las Vegas Metro investighează cazul, cu toate că circumstanțele exacte în care moartea tânărului s-a produs nu au fost încă dezvăluite, după cum se arată într-un articol publicat de The Sun. 

Rick Harrison mai are încă doi fii pe Corey, în vârstă de 40 de ani, cu prima lui soție și pe Jake, din a doua căsătorie. De altfel, ei au și apărut în show-ul cu antichități, în timp de Adam a ales să stea departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Totuși, el obișnuia să lucreze la faimosul magazin cu aur și argint pe care tatăl său îl deține în Las Vegas, Nevada. Cu toate acestea, a considerat că nu este locul potrivit pentru el.

ADVERTISEMENT
Tags: