Life

Fiul lui Silviu Prigoană s-a căsătorit. Cine este soția lui Silvius

Silviu Prigoană a fost socru mare. Fiul său, Silvius, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. La eveniment au participat mai mulți invitați de seamă din lumea mondenă și nu numai.
25.06.2022 | 22:00
Fiul lui Silviu Prigoana sa casatorit Cine este sotia lui Silvius
Fiul lui Silviu Prigoană s-a căsătorit. Foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Silvius Prigoană s-a căsătorit cu Georgiana, iubita lui. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a fost socru mare. La eveniment au participat mai mulți invitați din lumea bună.

Fiul lui Silviu Prigoană s-a căsătorit

Silvius Prigoană s-a căsătorit vineri, 24 iunie 2022, cu Georgiana. În urmă cu o lună, fostul membru al Camerei Deputaților a vorbit despre eveniment.

ADVERTISEMENT

Atunci, Silviu Prigoană a mărturisit că vor fi prezente în jur de 150 de persoane, dar că nu știe exact cine sunt acelea, deoarece i-a lăsat pe tinerii căsătoriți să decidă. Printre invitații de seamă care le-au fost alături lui Silvius și Georgianei s-a numărat și Angela Rusu.

„Vom avea vreo 150 de invitați, nu știu. Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta. Eu, ca de obicei, stau deoparte.

ADVERTISEMENT

Primesc invitație, mă prezint, nu primesc invitație, nu mă prezint”, spunea Silviu Prigoană la Antena Stars, citat de spynews.ro. 

Silviu Prigoană nu s-a implicat în organizarea nunții

Silviu Prigoană a declarat că nu s-a implicat deloc în organizarea evenimentului. El i-a lăsat pe fiul său și pe Georgiana să se asigure că totul este pus la punct pentru ziua cea mare.

ADVERTISEMENT

„Nunta, în general, este făcută de mirese. Mireasa este pionul principal al nunții, ea hotărăște cam tot, și meniul și culoarea costumului mirelui, și așa mai departe.

Din ceastă cauză, nu mă bag, nu este treaba mea. Și muzică și tot…absolut! Mireasa hotărăște!”, a susținut Silviu Prigoană.

ADVERTISEMENT

Totodată, lui Silvius și Prigoană au avut ca nași un cuplu de stomatologi din Constanța. Aceștia le sunt și buni prieteni de mai mulți ani.

Cine este nora lui Silviu Prigoană?

Georgiana este româncă, însă de mai mulți ani locuiește în Austria. După o perioadă în care ea și Silvius și-au împărțit timpul în ambele țări, au decis că cel mai bine este să rămână în România.

„Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă.

 În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Asta e motivul pentru are au decis să se repatrieze”, a dezvăluit Silviu Prigoană, notează viva.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: