Life

Fiul Luminiței Anghel, dezvăluiri șocante: „Aștept să mă mănânce gândacii”. Clipe grele pentru David

Fiul Luminiței Anghel a făcut dezvăluiri șocante. De ce spune David Pușcaș că așteaptă să îl mănânce gândacii. Trece prin clipe grele.
27.03.2023 | 19:08
Fiul Luminitei Anghel dezvaluiri socante Astept sa ma manance gandacii Clipe grele pentru David
Fiul Luminiței Anghel, dezvăluiri șocante. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiul Luminiței Anghel a făcut dezvăluiri șocante. David Pușcaș a mărturisit că este în depresie și trece prin niște clipe foarte grele.

Fiul Luminiței Anghel, dezvăluiri șocante

Fiul Luminiței Anghel trece printr-o perioadă foarte sensibilă în viața sa. David Pușcaș a mărturisit că suferă de o depresie groaznică. Acesta a spus că are momente în care stă în pat cu săptămânile.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că zace efectiv în propriul dormitor, așteptând să fie mâncate gândaci și viermi. David Pușcaș stă săptămânii întregi fără să se spele pe dinți sau pe corp din cauza depresiei.

Aceste mărturisiri au făcut fost făcute de fiul adoptiv al Luminiței Anghel pe rețelele de socializare, iar oamenii au fost foarte critici la adresa lui.

ADVERTISEMENT

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile.

Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia”, a spus David Pușcas, fiul adoptiv al Luminiței Anghel.

ADVERTISEMENT

Luminița Anghel și fiul său nu vorbesc de ani de zile

Luminița Anghel și fiul său nu au deloc o relație bună. Sunt deja ani de zile de când cei doi nu mai vorbesc deloc, iar David Pușcaș reclama că nu are niciun fel de ajutor financiar de la artistă.

David Pușcaș, în vârstă de 23 de ani, a fost adoptat de Luminița Anghel pe vremea când aceasta era căsătorită cu Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Tânărul care a fost înfiat de Luminița Anghel a acuzat că după ce a divorțat, mama lui aceasta s-a recăsătorit în anul 2012 cu Silviu Dumitriade.

Despre acesta, David Pușcaș spunea că era foarte violent la adresa lui și mama sa nu-i lua niciodată apărarea. Mai mult, fiul adoptiv al Luminiței Anghel spunea că Silviu Dumitriade nu îl dorea în viața sa pe fiul vedetei.

„Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist”, a declarat David Pușcaș în emisiunea lui Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT
Tags: