News

Fiul unui fost director general al YouTube a fost găsit mort. Ce detaliu șocant a aflat poliția

Moarte suspectă a fiului unui fost CEO al YouTube. Marco Troper a fost găsit fără viață în căminul universitar de la Universitatea din California, Berkeley
18.02.2024 | 18:13
Fiul unui fost director general al YouTube a fost gasit mort Ce detaliu socant a aflat politia
Tragedie într-un cămin universitar din California. Fiul unui fost CEO YouTube a fost găsit mort. Sursa foto: Colaj Fanatik / Hepta.ro / Facebook / Esther Wojcicki
ADVERTISEMENT

Un tânăr în vârstă de 19 ani, fiul unui fost director general al YouTube, a fost descoperit mort în căminul universitar unde locuia. Autoritățile au demarat o investigație pentru a stabili cum a murit băiatul.

Cum a murit fiul fostului CEO YouTube

Marco Troper a fost găsit pe 14 februarie fără suflare într-un cămin al campusului Clark Kerr de la Universitatea din California, Berkeley, în jurul orei 16:23, au anunțat oficialii școlii. Serviciile de urgență au fost solicitate și au încercat să-l resusciteze, însă eforturile lor au fost în zadar, conform Mirror.

ADVERTISEMENT

Cauza decesului este necunoscută la acest moment. Cu toate acestea, bunica lui Marco, Esther Wojcicki, a declarat că suspectează că nepotul ei ar fi consumat o substanță toxică care i-ar fi cauzat decesul.

„El a ingerat un drog și nu știm ce era în el. Un lucru știm, a fost un drog. Vrem să împiedicăm acest lucru să se întâmple oricărei alte familii. E greu, te face să vrei să te ascunzi într-un dulap și să nu ieși niciodată, dar cred că principalul lucru este că trebuie să mergem înainte pentru a vedea ce putem face pentru a ajuta alți oameni. Nu vor mai fi alți copii care vor ajunge ca Marco”, a declarat bunica băiatului.

ADVERTISEMENT

Cauza morții va fi stabilită abia peste o lună

Potrivit autorităților, un raport toxicologic pentru a stabili cauza morții lui Marco va fi finalizat în aproximativ 30 de zile. Marco, care era student la matematică și se afla în al doilea semestru la UC Berkeley, era fiul fostului director general al YouTube, Susan Wojcicki.

Ea a condus platforma începând cu anul 2014 și a fost inclusă în lista celor mai influenți 100 de oameni de către revista Time. Wojcicki și-a încheiat mandatul în februarie 2023, exprimându-și dorința de a se concentra pe familie, sănătate și proiecte personale.

ADVERTISEMENT

Mesaj sfâșietor transmis de bunica tânărului

„Marco a fost cea mai amabilă, iubitoare, deșteaptă, distractivă și frumoasă ființă umană. Tocmai începea în al doilea semestru din primul an la UC Berkeley, specializarea în matematică și îi plăcea cu adevărat.

Acasă, ne spunea povești nesfârșite despre viața și prietenii lui la Berkeley. Viața lui Marco a fost scurtată prea mult. Marco, cu toții te iubim și ne este mai dor de tine decât vei afla vreodată”, a scris bunica băiatului.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii cercetează în detaliu moartea tânărului de 19 ani pentru a putea stabili cu exactitate împrejurările în care acesta și-a pierdut viața la o vârstă atât de fragedă.

ADVERTISEMENT
Tags: