News

Fiul unui cunoscut antrenor de tenis, găsit mort în camera de cămin în București. Ar fi murit de supradoza

Fiul unui cunoscut antrenor de tenis, găsit mort în camera de cămin în București. Ar fi murit de supradoza, șocând pe toată lumea, mai ales că avea doar 20 de ani.
25.04.2023 | 12:45
Fiul unui cunoscut antrenor de tenis gasit mort in camera de camin in Bucuresti Ar fi murit de supradoza
Fiul unui cunoscut antrenor de tenis, găsit mort. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fiul unui cunoscut antrenor de tenis, găsit mort în camera de cămin în București. Ar fi murit de supradoza, șocând pe toată lumea, mai ales că avea doar 20 de ani. Tânărul era student la ASE și a fost descoperit mort în camera de cămin de un coleg. Se pare că tânărul care studia la Academia de Studii Economice din București era fiul unui cunoscut antrenor de tenis din Foșcani.

Fiul unui cunoscut antrenor de tenis, găsit mort

Conform RTV, tatăl băiatului mort e Costel Stan, un tenismen care a prins în trecut lotul lărgit al echipei naționale a României, într-o vreme în care Andrei Pavel era cel mai cunoscut dintre români. Ulterior a ajuns antrenor de tenis în Foșcani, acolo unde a fost îndrumat de profesorul George Bucuroiu, încă de la vârsta de 6 ani.

ADVERTISEMENT

Costel Stan e considerat unul dintre cei mai buni antrenori ai noului val de antrenori de tenis, având numeroși sportivi care au obținut medalii la competițiile naționale. Potrivit Gândul, tânărul venise la facultate în București și locuise inițial în căminul studențesc privat Arcca Vitan, de unde a fost dat afară din cauza problemelor cu drogurilor.

În urmă cu o lună, un cunoscut asistent medical din Arad murea tot de supradoză. Ionuț Mureșan avea 37 de ani și s-ar fi sinucis după ce a luat o supradoză de medicamente. Bărbatul devenise apreciat în oraș pe vremea pandemiei, pentru că își dezvoltase o firmă de îngrijiri medicale la domiciliu, care a ajutat mulți oameni.

ADVERTISEMENT

În seara zilei de 1 martie a.c., polițiștii arădeni au fost sesizați despre un bărbat de 37 de ani, găsit decedat în locuința sa de pe Calea Timișorii, din municipiu. Cadavrul a fost transportat la S.J.M.L. Arad, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, a transmis ISU Arad.

Conform glsa.ro, Ionuț Mureșan a ales să-și pună capăt zilelor chiar la sediul firmei sale, de pe Calea Timișorii din Aradul Nou. Prietena sa, însărcinată, a fost cea care a chemat ambulanța și polițiștii. ”Nu se cunosc deocamdată motivele gestului său, însă miile de arădeni care l-au cunoscut sunt șocați de aflarea veștii”, transmite sursa citată.

ADVERTISEMENT

În urmă două luni, bărbatul anunța mândru pe Facebook că va fi tată în curând: ”Vreau sa va spun ceva, pana mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura asa sa simt bucuria si implinirea, dar acum este 100% sigur si vreau sa împartasesc si cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni parinti! Trebuia sa împartasesc bucuria asta cu voi ca nu m-am putut abține. App pana nu vede ce-am scris, vreau sa-i transmit ca o iubesc si ca m-a facut sa fiu cel mai fericit bărbat!“. Șocant, bărbatul a ales să se sinucidă și nimeni nu știe de ce a comis acest gest.

Potrivit specialarad.ro, bărbatul ar fi lăsat un mesaj de adio familiei și iubitei sale, prin care își justifica gestul. Cu toate acestea, așa cum remarca și sursa citată, mesajul de adio nu a lămurit prea multe întrebări, din contră. ”Parcă ironic, dar nu putem spune cu certitudine, ultimele cuvinte scrise de Ionuț au fost: Să fiți fericiți! Ca și cum Ionuț ar simțit că nu datorează nimic lumii și oamenilor cărora le-a cerut ajutorul și care l-au refuzat. Să fiți fericiți”, transmite sursa citată.

ADVERTISEMENT

Același mesaj de adio conține un mesaj dramatic pentru iubita sa, care nu a fost publicat. Cu toate acestea, de remarcat că mesajul scris se termină, în mod ironic: ”Restul ca și când n-ați exista. Nu-mi pasă. Să fiți fericiți!”, semn că bărbatul era într-o suferință, însă pe Facebook și în societate arăta că nu are nicio problemă.

ADVERTISEMENT
Tags: